Wat te kijken in de paasvakantie

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
11 april 2019 Via

Het is paasvakantie! Om onze kijkers thuis nog wat meer tv-plezier te laten beleven, sommen we hieronder onze meest interessantste tv-programma’s en films op.

POP-UP RECHTBANK (2019)

Donderdag, 11 april 2019 om 20:30 op de zender VTM

Volg vanavond de tweede aflevering van Mijn Pop-Up Rechtbank, een informatief magazine waarin Dina Tersago burenruzies, langlopende conflicten en onenigheden tracht op te lossen met de hulp van vrederechters en advocaten. De vier advocaten van dienst bieden de bezoekers van de Pop-Up Rechtbank gratis juridisch advies en helpen bij onopgeloste zaken. Heb je de eerste aflevering gemist? Kijk de aflevering via de Replay functionaliteit.


WARM BODIES

Donderdag, 11 april 2019 om 22:40 op de zender CAZ

Warm Bodies vertelt het verhaal van de zombie “R” in een apocalyptisch Amerika. Nadat hij de mooie Julie heeft ontmoet, ontwikkelt de ongewone R steeds meer menselijke gevoelens. Tegen al zijn instincten in redt hij haar van zijn soortgenoten en groeien de twee steeds meer naar elkaar toe.


BINNENSTEBUITEN (2015)

Groot worden is een hele uitdaging, en dat geldt ook voor Riley, zeker als ze vanwege haar vaders werk verhuist. Net als iedereen wordt Riley geleid door haar emoties – Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het best kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en nieuwe school. De film is beschikbaar in de originele versie en in het Nederlands gesproken. Je kan deze film huren voor €2,99 uit ons VOD-gamma.

Zaterdag = filmavond
Genre: Kinderen
Duur: 90 min


Liefde voor muziek

Maandag, 15 april 2019 om 20:40 op de zender VTM

Dé muzikale show waarin zeven bekende artiesten elkaars hits in een nieuw jasje steken. Enkele van deze artiesten zoals Laura Tesoro, Ilse DeLange, Stef Kamil Carlens, Bart Kaëll, Kommil Foo, Jan Leyers en Milow trekken in dit nieuwe seizoen naar het Spaanse Sevilla om elkaars repertoire te coveren. 


Asterix en het geheim van de Toverdrank

Wanneer de druïde Panoramix ten val komt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om het geheim van zijn magische toverdrank veilig te stellen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij het Gallische rijk rond, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij “het geheim van de toverdrank” kan toevertrouwen. Panoramix’ rivaal Sulfurix is vastberaden om het geheim te ontrafelen en sluit een pact met de Romeinen. De film is beschikbaar in de originele versie en in het Nederlands gesproken. Je kan deze film huren voor €4,99 uit ons VOD-gamma.

Dinsdag = filmavond
Genre: Familie, Kinderen

Duur: 105 min

TV VLAANDEREN wenst je nog een prettige vakantie toe.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018