Welke programma’s komen dit voorjaar op je scherm?

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
2 januari 2019 Via

Gelukkig nieuwjaar! Wat was 2018 een topjaar voor de Vlaamse TV.  Maar ook 2019 belooft veel goeds met nieuwe seizoenen én nieuwe programma’s die dit voorjaar op het kleine scherm zullen schitteren. In ons eerste blogartikel van het jaar lijsten we 8 kijktips op die je zeker niet wilt missen.

Blind getrouwd

Vanaf 29 januari 2019 op VTM

Het vierde seizoen van Blind Getrouwd bereikt binnenkort het kleine scherm. In het programma worden vrijgezellen gematched door een team van experten. De vrijgezellen zouden door middel van hun talenten, interesses, passies en karakters een perfecte match zijn. We volgen de pasgetrouwde koppels op de voet en ontdekken of zij de finishstreep halen of juist beslissen om te scheiden.


Temptation Island

Vanaf 14 februari 2019 op VIJF

Temptationnnn… Annelies Coorevits en Rick Brandesteder presenteren het reality-tv-dating programma dat plaatsvindt in het idyllische eiland Thailand. De koppels en kandidaten worden onderworpen aan de ultieme relatietest met verleiders die op de loer liggen.


Studio Tarara

Dit voorjaar op VTM

VTM zoals het in de jaren ’80 was? Dat zagen Ruth Beeckmans en Koen de Graeve helemaal zitten en spetteren in de gloednieuwe dramareeks Studio Tarara. Het fictieve programma verfraait de studio’s zoals het vroeger zou kunnen geweest zijn en haalt nostalgische karakters en attributen van 30 jaar VTM naar boven. Het programma zal vanaf het voorjaar 2019 je scherm sieren.


Blind Date

Vanaf 1 februari 2019 op VTM

Voor de 30ste verjaardag van VTM halen ze ook het iconische moeder der datingsprogramma’s van het stof. En dat met Nathalie Meskens als gastvrouw. De tune en het spelformule blijven hetzelfde maar al de rest krijgt weliswaar een verjongde, frisse look. Op VTM vanaf 1 februari 2019.


Huis uit Handen 

Dit voorjaar op VIER

Wat kan er gebeuren als je jouw huis aan experten overlaat en zij voor jou een nieuw huis aankopen? Dat ontdekken de deelnemers in “Huis uit Handen” het nieuwe woon- en lifestyleprogramma gepresenteerd door Dina Tersago. In het programma vertrouwen zes koppels hun droomhuis toe aan een aankoopmakelaar en interieurarchitect en haken zij de knoop voor hun door.


De Mol

Dit voorjaar op VIER

Wie is de mol? Dat vragen presentator Gilles en de kandidaten zich hoogstwaarschijnlijk ook af. Althans dat is toch wat één van de kandidaten de anderen moet doen geloven. In een race tegen de klok moeten de kandidaten hindernissen en raadsels oplossen om zo de mol van het spel te ontmaskeren die er alles aan doet om het spel te verzieken en de prijzenpot naar zich toe te winnen. De Mol zal dit voorjaar te zien zijn op VIER.


Dertigers

Vanaf 7 januari op één

Een nieuwe fictiereeks zal vanaf 7 januari jouw tv-avonden spannender maken. Het tv-programma’s dat zich situeert in Antwerpen, vertelt het verhaal van een vriendengroep van zes dertigers die elk hun eigen geheim dragen. In de loop van hun avonturen en gebeurtenissen maken we steeds meer kennis met de personages maar ook de spanningen binnen de vriendengroep.


Undercover

Dit voorjaar 2019 op één 

Tom Waes toont zijn ware talent en bereikt samen met zijn tegenspeelster Anna Drijver een briljante rol in de nieuwe fictiereeks “Undercover”. Het verhaal gaat over twee undercoveragenten die in de wereld én netwerken van één van de grootste XTC-producenten ter wereld moeten infiltreren. Het gevaarlijke werk voor beide BFP-agenten gaat gepaard met enkele mysterieuze gebeurtennissen en angst om hun identiteit te verliezen.


 

Krijg je niet genoeg van al deze tv-programma’s?  Neem zeker een kijkje in onze Live TV – catalogus.

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018