Win een verrassingspakket van Love Nature!

category label Zenderaanbod TV VLAANDEREN Blog
Zenderaanbod
8 Augustus 2019 Via

Vanaf 13 augustus kan je Love Nature HD in ons Basic zenderpakket ontdekken. Om dit te vieren, geven we een verrassingspakket van Love Nature weg! Ontdek hier wat jij kan winnen.

Wat is Love Nature HD?

Love Nature HD is een natuurzender dat beschikbaar is in het Basic satelliet-tv-abonnement van TV VLAANDEREN. De zender biedt verschillende programma’s aan over natuurfenomenen, het dierenrijk en fauna en flora.  Programma’s zoals “Dogs With Extraordinary Jobs” en “Big Cat Country” kan je in de beste beeld- en geluidskwaliteit volgen.

Bekijk nu al je favoriete dieren- en natuurdocumentaires op zender 36 en op al je schermen. Heb je een smartphone, laptop of tablet? Dan kan je Love Nature ook bekijken via Live TV waar en wanneer je maar wil.

Wat moet je doen?

Wil jij graag een verrassingspakket van Love Nature winnen? Klik op deze link en meld je aan door het formulier correct in te vullen. Geef je e-mailadres op en vul de juiste antwoorden in. Druk daarna op verzenden.

Ziezo, nu maak je kans op leuke prijzen van Love Nature.

TV VLAANDEREN wenst je veel succes en kijkplezier!