Sportospel

Voorspel het WK en win tot €500.000 met het TV VLAANDEREN Sportospel!

Goed om te weten
12 Juni 2018 Via

Als je ons op Facebook volgt, heb je er vast ook niet naast kunnen kijken: TV VLAANDEREN lanceert zijn eigen pronostiekspel voor het WK voetbal 2018! Denk jij te weten wie er zal winnen? Speel mee met het gloednieuwe TV VLAANDEREN Sportospel en scoor punten met elke juiste prognose die je maakt. Hoe meer punten je binnenhaalt, hoe meer kans je maakt op onze hoofdprijs van € 500.000!

Je kan er de laatste weken echt niet meer naast kijken! De voetbalgekte neemt je hele leven over: in de supermarkt, in je auto, op café,… en uiteraard ook op tv! Nog 2 weken te gaan en dan is het zover: de officiële aftrap van het wereldkampioenschap voetbal in Rusland! Bij TV VLAANDEREN zit je alvast goed voor alle wedstrijden in de beste beeld- en geluidskwaliteit op al je schermen thuis en onderweg.

Denk jij te weten wie er zal winnen? Jouw prognose kan je flink wat geld opleveren met het TV VLAANDEREN Sportospel

Hoe werkt het? Voor elke ronde van de competitie, probeer je zoveel mogelijk uitslagen exact te raden. Als je pronostiek klopt, maak je kans op een ongelofelijke prijs!

Hoe meespelen?

1. Maak een account aan

Ga naar het TV VLAANDEREN Sportospel. Je hebt een account nodig om mee te spelen. Deze kan je krijgen op 3 manieren:

1. MIJN TV VLAANDEREN
    Meld je aan met dezelfde gegevens die je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN om mee te spelen met het TV VLAANDEREN Sportospel. Opgelet, bij de eerste keer zal je een pagina krijgen om je te registreren. Vul hier hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in dat je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN.
  2. Sportospel account
    Registreren is helemaal gratis. Begin met het kiezen van een unieke profielnaam.
  3. Social media
    Wil je meespelen via een social media account? Meld je aan met je account van Facebook, Twitter of Google +.

Let op: Profielnamen die als ongepast of aanstootgevend worden beschouwd, zijn niet toegestaan en worden uit het spel verwijderd.

2. Maak je prognose

Prognose SportospelHet invoeren van je prognose is simpel! Vul je prognose in en het TV VLAANDEREN Sportospel slaat vervolgens na enkele seconden automatisch je resultaten op. De deadline voor een wedstrijd is elke dag om 12u00 Belgische tijd. Als je geen prognose invoert voor de deadline afloopt, scoor je geen punten voor de komende wedstrijd. Zodra de deadline is verstreken, kan je jouw prognose voor een wedstrijd die op dezelfde dag plaatsvindt, niet meer invoeren of wijzigen.

Geen prognose gedaan vandaag? Geen probleem, het is nog geen game over! Je kan nog steeds meespelen voor de volgende wedstrijden van het toernooi. Zorg er zeker voor dat je prognose binnen is elke dag voor 12u00 Belgische tijd.

3. Scoor punten!

Heb je het op het einde van de wedstrijd bij het rechte eind, dan krijg je 3 punten. Heb je de score niet juist, maar heb je wel de juiste winnaar of gelijkstand ingevuld, dan scoor je 1 punt. Bij een onjuiste prognose krijg je geen punten:

Exacte score: 3 punten
Juiste uitkomst: 1 punt
Onjuiste prognose: geen punten

Let op: verlengingen of penalties tellen niet mee.

De exacte score en de juiste uitkomst voor het TV VLAANDEREN Sportospel is de uitslag na het laatste fluitsignaal, na 90 minuten speeltijd plus de blessuretijd.

In 5 rondes van 8 genomineerde spellen zijn er elk 100.000 euro om te winnen:

Individuele prijzen (correcte scores)

1ste speeldag: correcte scores van de geselecteerde wedstrijden: €100.000
2de speeldag: correcte scores 8 geselecteerde wedstrijden: €100.000
3de speeldag: correcte scores 8 geselecteerde wedstrijden: €100.000
16e finales: correcte scores 8 wedstrijden: €100.000
Kwartfinales, halve finales, 3e plaats en finale: correcte scores 8 wedstrijden: €100.000

Individuele prijzen (punten)

Speler met de hoogste gemiddelde score van Europa: €5.000
Speler met de hoogste gemiddelde score van België: €500

Mini-Competitie Prijzen (punten)

Team met de hoogste gemiddelde score in Europa: € 5.000 *
Team met de hoogste gemiddelde score in België: € 1.000 *

POULES

Elk profiel doet mee aan de algemene competitie. Je kan ook een aparte poule maken met je vrienden en familie. Hiervoor meld je je aan met je account en ga je vervolgens naar Poule. Je kan een nieuwe poule aanmaken of meedoen aan een andere poule die je vrienden of familie hebben gecreëerd. Je kan meedoen aan maximum 10 poules als speler en zelf 3 poules creëren. Van zodra je meedoet met een poule kan je deze niet meer verlaten.

Klaar om te spelen? Meld je aan, vul je prognose in en moge de beste winnen!