Zender in de kijker: Auto Motor Sport HD

13 Juni 2019 Via

Ben jij een fervente motocrosser? Ben jij de persoon bent die graag het avontuur opzoekt en niet bang is van hoge snelheden en groot lawaai? Dan hebben we voor jou iets in petto. Deze week staat namelijk deze “motor-style” zender in de kijker: Auto Motor Sport HD.

De gerenommeerde Duitstalige magazinezender heeft dagelijks de meest sportieve en gewaagde programma’s op de planning staan. Hieronder onze favoriete top 5 die je zeker zal interesseren.

Nr° 1. Fast lap

Elke dag om 17:10

Christian Menzel ondergaat de ultieme uitdaging en test de snelste en meest innoverende voertuigen in de autowereld. Wie maakt de ronde het eerst af? Volg de race tegen de klok elke dag vanaf 17:10 op Auto Motor Sport HD.

Nr° 2. Der Einzeltest

Elke dag op verschillende tijdstippen

Voor diegenen die er niet genoeg van krijgen om aan hun wagens te knutselen hebben we: ”Der Einzeltest”. Professionele – auto- en motoverdelers en autosporttechniekers testen nieuwe modellen op de markt. Het test-team maakt analyses op snelheid, functie van remmen, geschiktheid voor het dagelijks gebruik en ontdekken de sterktes en zwaktes van het voertuig. Mis het programma niet, elke dag op Auto Motor Sport HD.

Nr° 3. Heroes of Racing

Elke dag om verschillende tijdstippen

Elke dag een race op je planning, dat is zeker iets voor jou? “Heroes of Racing” is een documentaire waarin we verschillende piloten uit de meest merkwaardige raceseries volgen. Lukt het hen om de zware routes van de Grand Prix met hun 1000 pk sterke formule 1 wagens te voltooien? Eén enkel motto houdt hun in ieder geval gemotiveerd: volle gas!

Nr° 4. Cars ‘n’ Stripes : Hummer

Elke dag om 13:15

We volgen tuner Karl Geiger, zijn team en een hummer. Vandaag volgen we de Geigerjongens in hun zoektocht naar de mooiste en beste hummer. De jongens zijn Hummergelukkig als zij deze praalwagen kunnen pimpen om de auto erna door te verkopen aan hun klanten. Volg Cars ‘n’ Stripes elke dag om 13:15 op Auto Motor Sport HD.

Nr° 5. Die Tester: alle ins en outs van de wagens

Elke dag om verschillende tijdstippen

Die Tester komt goed tot zijn recht als topprogramma waarin uitgebreide autotests worden uitgevoerd op de nieuwste topmodellen op de markt. In elke uitzending van een kwartier tot twintig minuten worden steeds twee auto’s uitgeprobeerd. Welke geeft de beste combinatie prijs-kwaliteit: Porsche of Audi? Waarin voel ik me het veiligste: Volkswagen of Volvo? Kijk het programma en je bent weer helemaal mee met de laatste snufjes in de autowereld!

Kan jij geen Auto Motor Sport HD ontvangen? Upgrade jouw satelliet tv-abonnement naar Basic Plus en ontvang alle voordelen inclusief jouw favoriete zender Auto Motor Sport HD.