Zender in de kijker: Nautical Channel

13 September 2019 Via

Deze maand hebben we de zender Nautical Channel gekozen voor al onze watersportliefhebbers. Heb jij een passie voor watersporten en watertuigen of ben jij misschien wel binnenkort eigenaar van je eigen jacht? Met deze tips en tricks heeft de waterwereld geen geheimen voor jou.

Over Nautical Channel

Nautical Channel interesseert zijn kijkers door het uitzenden van diverse watersporten en entertainment om jou de nieuwste trends te brengen in het zeilen, powerboat racing, surfing sports en verschillende lifestyle programma’s. De kijkers krijgen beelden in een nieuw perspectief van al jouw favoriete watersporten zoals zeilen, surfen, kayaking en nog veel meer. Aangevuld met verschillende interviews of voice-over’s van internationale experten binnen de watersport zorgt de zender voor een perfecte combinatie van nieuws, reizen, avontuur en waterpret op jouw scherm.

De programma’s van Nautical Channel

• Wild Surf: Surfers meldt jullie aan! Wild Surf is een maandelijkse tv-magazine over de nieuwste trend in de surf-wereld. Ontdek de nieuwigheden in de surfing tech, highlights in de grootste surfing-tornooien, de beste en mooiste plekjes om te surfen en ontmoet er de grootste surferssterren. Ontdek meer over de surfwereld op Nautical Channel.
  • The Boat Show: The Boat Show is het ideale programma voor marine liefhebbers en booteigenaars. De zender focust zich op programma’s met als thema’s: nationale en internationale bootshows, bezoeken aan de bekendste scheepkerkhoven en geeft je tips over de technologie en het onderhouden van je boot.
  • The International Canoe Federation: ICF is hét programma voor al je kano -vragen en interesses. Het programma verteld je over de leukste weetjes binnen de sport, geeft je tips voor de leukste locaties om de sport te beoefenen en leert je kennismaken met de twee bekendste olympische sporten binnen de kano-wereld: de Kano Sprint en de Kano Slalom.

Nautical Channel is beschikbaar in het Basic+ abonnement van satelliet-tv en te zien op zendernummer 88  of via de Live TV applicatie van TV VLAANDEREN.