Zender in de kijker: Nautical Channel

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
13 september 2019 Via

Deze maand hebben we de zender Nautical Channel gekozen voor al onze watersportliefhebbers. Heb jij een passie voor watersporten en watertuigen of ben jij misschien wel binnenkort eigenaar van je eigen jacht? Met deze tips en tricks heeft de waterwereld geen geheimen voor jou.

Over Nautical Channel

Nautical Channel interesseert zijn kijkers door het uitzenden van diverse watersporten en entertainment om jou de nieuwste trends te brengen in het zeilen, powerboat racing, surfing sports en verschillende lifestyle programma’s. De kijkers krijgen beelden in een nieuw perspectief van al jouw favoriete watersporten zoals zeilen, surfen, kayaking en nog veel meer. Aangevuld met verschillende interviews of voice-over’s van internationale experten binnen de watersport zorgt de zender voor een perfecte combinatie van nieuws, reizen, avontuur en waterpret op jouw scherm.

De programma’s van Nautical Channel

  • Wild Surf: Surfers meldt jullie aan! Wild Surf is een maandelijkse tv-magazine over de nieuwste trend in de surf-wereld. Ontdek de nieuwigheden in de surfing tech, highlights in de grootste surfing-tornooien, de beste en mooiste plekjes om te surfen en ontmoet er de grootste surferssterren. Ontdek meer over de surfwereld op Nautical Channel.
  • The Boat Show: The Boat Show is het ideale programma voor marine liefhebbers en booteigenaars. De zender focust zich op programma’s met als thema’s: nationale en internationale bootshows, bezoeken aan de bekendste scheepkerkhoven en geeft je tips over de technologie en het onderhouden van je boot.
  • The International Canoe Federation: ICF is hét programma voor al je kano -vragen en interesses. Het programma verteld je over de leukste weetjes binnen de sport, geeft je tips voor de leukste locaties om de sport te beoefenen en leert je kennismaken met de twee bekendste olympische sporten binnen de kano-wereld: de Kano Sprint en de Kano Slalom.

Nautical Channel is beschikbaar in het Basic+ abonnement van satelliet-tv en te zien op zendernummer 88  of via de Live TV applicatie van TV VLAANDEREN.

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018