Zender in de kijker: ELEVEN SPORTS

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
15 januari 2020 Via

De winterstop is gedaan! De voetbalschoentjes, tennisrackets of schaatsen mogen weer uit de kast. Januari staat dit jaar in teken van sport en daarvoor kozen we als zender van de maand: ELEVEN SPORTS!

OVER ELEVEN SPORTS

Ben je een gedreven voetbalfanaat? Dan kan je zeker bij Eleven Sports terecht. Door te kijken naar deze tv-zender kan je genieten van live en exclusief competitievoetbal en volg Hazard bij Real Madrid in de Spaanse La Liga, bewonder de goals van Lukaku bij Inter Milaan in de Italiaanse Serie A TIM, de Emirates FA Cup, de English Football League, de Engelse Carabao Cup, de Franse Ligue 1, de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland, alsook de EHL hockey, wedstrijden uit de NBA & NFL, Velux EHF Champions League handbal, Darts, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld.

ELEVEN SPORTS BIJ TV VLAANDEREN

Wil jij ook graag kunnen genieten van de tv-zender Eleven Sports? Krijg toegang tot de drie zenders: Eleven Sports 1, Eleven Sports 2 en Eleven Sports 3 met een Basic-abonnement bij TV VLAANDEREN voor maar €18,90 per maand.

Al klant bij TV VLAANDEREN? Neem in de MIJN TV VLAANDEREN -omgeving om een upgrade van je Basic Light abonnement of activeer je Live TV om jouw favoriete sportactiviteiten gratis op je smart tv, laptop of smartphone te volgen.

Eleven Sports 1, 2 en 3 (HD) is beschikbaar vanaf zender 76 of via Live TV.

Veel kijkplezier !