Zender in de kijker: win duotickets met Love Nature HD

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
3 oktober 2019 Via

Goed nieuws voor wildlife en natuurliefhebbers: Love Nature HD is zender van de maand bij TV VLAANDEREN. Geniet van de beste dier- en natuurprogramma’s op deze schitterende zender. Naar aanleiding van Werelddierendag op 4 oktober geeft Love Nature HD 5 duotickets naar Pairi Daiza weg en jij kan deze winnen!

Win duotickets

Om deze beestelijke dag te vieren maak je kans op één van de 5 duotickets van  Pairi Daiza. Neem deel aan de wedstrijd door de gevraagde gegevens en schiftingsvragen correct in te vullen en laat je verrassen door de geweldige prijzen van Love Nature HD!

Pairi Daiza

Bekroond als beste zoo van Europa al twee jaar op rij biedt Pairi Daiza een onvergetelijke dag tussen de wilde dieren, de schoonheid en de kwetsbaarheid van de natuur. Pairi Daiza toont meer dan 7.000 dieren van over de hele wereld waarvan panda’s, vogels, vissen en de grootste kudde olifanten van Europa. Vertoef er de hele dag en laat je onderdompelen in de Wildlife of voeder jouw favoriete beestjes in de kinderboerderij. Rust even uit op de verschillende voorziene picknickruimtes of ga gezellig dineren in een van hun restaurants.

Kijktips Love Nature HD

Bij de zender Love Nature HD staan dieren en wildlife centraal. Of het nu gaat over huisdieren of bedreigde diersoorten in het Afrikaanse oerwoud: Love Nature HD heeft prachtige programma’s voor jou in petto:

  • Wilde bewegingen 

De suikereekhoorn leeft in boomtoppen. Om hoog in de bomen te kunnen leven, leerde hij zichzelf om te vliegen zonder vleugels! Snelheid en wendbaarheid worden beide bepaald door de vorm van de vleugel. De woestijnbuizerd laat zijn manoeuvres zien die alleen met uiterst goede vleugels mogelijk zijn. Wilde bewegingen laat je kennismaken met de fijnste maar ook grootste dieren die hun dierlijke instincten maar al te goed in het dagelijkse leven kunnen gebruiken.

Elke dag| Love Nature | 16.55 uur

  • Afrika’s horizon

Altijd al een glimp van Afrika willen ontdekken? Met Love Nature is het je uitgerekende kans om oog in oog te staan met het wilde dierenleven in het land. Ga mee het paradijs van de vogels in of op jacht met de sluwe luipaarden en verbreed je dierenkennis van het Wild Life.

Elke dag | Love Nature | 19.30 uur

  • Zeereservaten 

Het National Marine Sanctuary van Monterey Bay als thuisreservaat van 525 vissoorten. Het Meso-Amerikaans Koraalrif met een ongerept ecosysteem van de oceaan. Kom meer te weten over deze zeese natuurparken in Zeereservaten.

Elke dag | Love Nature | 17.50 uur

Love Nature HD is beschikbaar vanaf een basic satelliet-tv-abonnement op kanaal 36.

TV VLAANDEREN wenst je veel tv-plezier!

Gerelateerde artikelen

Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018
Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018