Zender in de kijker: Eclips TV

category label Op tv TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
Op tv
25 juli 2019 Via

Deze maand staat Eclips TV in de kijker. De zender, dat vooral gericht is op 50-plussers, zendt dagelijks spannende series en documentaires uit. Met een abonnement Basic Light van TV VLAANDEREN kan je onderstaande programma’s bekijken:

Tip 1: Braambos

“Braambos” is een documentairereeks waarin verschillende bedevaartsoorden en historische gebouwen bezocht worden. Een woordje uitleg komt daar zeker van te pas. Elke aflevering staat er een unieke locatie in de kijker en wordt er verteld wat deze locatie zo mooi en speciaal maakt. 

Elke dinsdag en zaterdag op Eclips TV.

 

Tip 2: Op bezoek

“Op bezoek” is een toeristische tv-magazine dat je elke dag meeneemt naar een ander land. Heb je nood aan enkele tips en tricks voor je volgende vakantie? Geen probleem! “Op bezoek” zorgt voor ontspanning, hobby’s, reizen en lifestyle vanuit je zetel.

Elke dag op Eclips TV.

 

Tip 3: Dierenrijk

Ben je een echte dierenfanaat? Dan zal Dierenrijk je wellicht betoveren. Het natuurmagazine wordt elke dag uitgezonden en zorgt voor een goede combinatie van dier en natuur op je scherm. Elke aflevering staat er een ander dier in de kijker. Misschien zit jouw lievelingsdier er wel tussen?

Elke dag op Eclips TV.

 

Wist je al?

Sinds 1 juni 2019 werd Evenaar door Eclips TV overgenomen. Je kan nu ook alle programma’s van Evenaar op Eclips TV bekijken. Volg Eclips TV op kanaal 13.

 

TV VLAANDEREN wenst je veel kijkplezier. 

 

 

Gerelateerde artikelen

Antenne TV: da’s gemakkelijk en goedkoop tv-kijken
Zoek je een eenvoudige en goedkope tv-oplossing voor thuis, je slaapkamer, tweede verblijf of zelfs in de auto? Dan biedt Antenne TV voor jou de beste kijkervaring! Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je
category label Goed om te weten TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
12 maart 2018
Geen beeld meer op tv, wat nu ?
Je wilt tv kijken maar je merkt dat je geen beeld meer hebt op je favoriete zenders. Je wil natuurlijk terug zo snel mogelijk tv kunnen kijken. Deze checklist kan je helpen om het probleem op te lossen. 1. CONTROLEER OF ER GEKENDE
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
9 februari 2018
Live tv kijken op je smartphone, tablet en laptop
Je hebt vast en zeker al eens gehoord van TV VLAANDEREN Live TV, toch? Live TV is de beste manier bij TV VLAANDEREN om live tv te kijken en volledig mee te zijn met je favoriete tv-programma’s waar je ook bent en wanneer
category label Zo doe je dat TV VLAANDEREN Blog | Handige TV tips en informatie
5 maart 2018