•  
 •  
   
   

  Digitale tv via DVB-T2


  Met Antenne TV ontvang je meer dan 10 Vlaamse tv-zenders overal in Vlaanderen en Brussel via een kleine DVB-T2 antenne. Je hebt er dus geen satelliet, kabel of internet voor nodig.


  Antenne TV is zo de beste tv-oplossing om live tv te kijken waar en wanneer je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over de kabel of het internet.


  Voor het tv-signaal heb je een DVB-T2 antenne nodig en een CI+module voor het tv-abonnement. Deze module steek je in een aparte decoder die speciaal voor Antenne TV verkrijgbaar zal zijn. Als je een tv-toestel hebt met een DVB-T2 tuner, kan je deze module zelfs rechtstreeks in je televisie schuiven.

  Digitale tv via DVB-T2  
 •  
   
  Jouw favoriete zenders  

  Jouw favoriete zenders


  Antenne TV krijgt een bijzonder tv-aanbod met meer dan 10 zenders waaronder vtm, Q2, 4, VIJF en meer. Het volledige zenderaanbod vind je hier vanaf midden december.


  De zenders Eén, Canvas en Ketnet zijn al vrij te ontvangen via de ether.

 •  

  Wat heb je nodig ?


  Optie 1: CI+ module voor Antenne TV
  De CI+module heb je nodig voor het tv-abonnement en is verkrijgbaar voor €39. * Heb je een tv-toestel met een DVB-T2 tuner? Dan kan je de CI+module rechtstreeks in de DVB-T2 gleuf van je televisie schuiven.


  Optie 2: CI+module voor Antenne TV met decoder
  De decoder heeft een DVB-T2 tuner en is aansluitbaar op eender welk tv-toestel. De CI+module steek je in de DVB-T2 gleuf van de decoder. Deze combinatie is beschikbaar voor een introductieprijs van €99. *


  Antenne
  De antenne plaats je binnen of buiten. Dit is afhankelijk van de afstand van je aansluiting tot de zendmast en dus hoe sterk het signaal in jouw regio is.

  Wat heb je nodig  
   
   
 •  
   

  Beschikbaar in jouw regio?


  Over heel Vlaanderen en Brussel verspreid staan 13 zendstations die het tv- en radiosignaal uitzenden via de digitale ether en dat je thuis ontvangt via een DVB-T2 antenne. Afhankelijk van de afstand van je aansluiting tot de zendmast bij jou in de buurt, plaats je de DVB-T2 antenne binnen of buiten.

  In de roze zone kan je het DVB-T2 signaal binnen ontvangen. In de blauwe zone moet je de antenne buiten plaatsen. Binnenkort kan je jouw adres ingeven om te zien welke oplossing voor jou de beste is.

   
   
   
   
   
   
 •  
   

  De beste tv-oplossing thuis en onderweg

  Geen schotel of kabel nodig voor Antenne TV. Da's gemakkelijk voor thuis én onderweg:  

   
  Bij je thuis

  Bij je thuis

   
   
  In de auto

  In de auto

   
   
  Camperen

  Op de camping

   
   
  Op de boot

  Op de boot

   
   


   
 •  
   

  Alles weten over Antenne TV?

  Wil je als eerste op de hoogte zijn over de lancering van Antenne TV?
  Vul het onderstaand formulier in en ontdek in december een magisch nieuw tv-aanbod met Antenne TV.

   
   
 • * Prijs apparatuur: Deze prijs is inclusief btw, Bebat en Recupel en exclusief abonnementskosten. Gratis te ontvangen zenders: De gratis zenders worden niet door TV VLAANDEREN aangeboden, maar maken deel uit van het aanbod dat vrij via DVB-T verkrijgbaar is.