• Een stukje België
  in je woonkamer
  Een stukje België<br />in je woonkamer

  Satelliet-tv van TV VLAANDEREN geeft de mogelijkheid om digitale televisie overal en optimaal in high definition te ontvangen.

  Zelfs op de meest afgelegen plekjes in bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje en Italië, kan je je favoriete Vlaamse zenders rechtstreeks via een schotel ontvangen. Zo kan je ook in je nieuwe thuis je favoriete programma's blijven volgen.

  Bestellen
 • Eenvoudig zelf
  te installeren
  Eenvoudig zelf<br />te installeren

  De TV VLAANDEREN schotelsets zijn verkrijgbaar met een standaard schotel van 60 cm en bijhorende dubbele ontvangstkop. Deze geven je een maximaal bereik in je nieuwe thuis of op je buitenverblijf.

  Voor een optimale ontvangst is het belangrijk je bereik te controleren alvorens je apparatuur te bestellen. Reken erop dat de schotel ook een vrij zicht nodig heeft op het zuiden, of waar de zon om 13u is.

  Bij een onvoldoende bereik is het mogelijk dat je een specifieke ontvangstkop en een aangepaste schotel nodig hebt.

  Bekijk de installatievideo > Download de installatiehandleiding
 • Televisiezenders:

  Filteren:
 • +400 gratis zenders
  beschikbaar via satelliet
  +400 gratis zenders<br />beschikbaar via satelliet

  ARD HD, ZDF HD, WDR HD, RTL, RTL II, Sat.eins, ProSieben,...

  BBC World News, Euronews, CNN, France 24, Russia Today HD, Bloomberg,...

  Arte HD, TRT, TV Polonia, iMusic, Deluxe Music,...

  Download de volledige zenderlijst
 • Ga je maar even
  op vakantie?
  Ga je maar even<br / >op vakantie?

  Vertrek je op vakantie, maar zou je graag je favoriete tv-programma's willen meenemen? Dan is er nu Vakantie TV!

  Je favoriete tv-zenders gaan mee op reis en je betaalt bovendien enkel voor de maand(en) wanneer je je kaart gebruikt. Handig toch!

  > Meer over Vakantie TV
 • Kies je complete set
  voor satelliet-tv in hd
  Kies je complete set<br />voor satelliet-tv in hd

  Nieuw bij TV VLAANDEREN
  Onze complete schotelsets bevatten alles wat je nodig hebt voor digitale televisie via satelliet. Je krijgt een schotel met ontvangstkop, een hd-ontvanger of hd-recorder naar keuze en je kan aan de slag.

  Beschikbaar vanaf

  €14,90 per maand *

  Bestellen
 • * Abonnement per maand: De maandelijkse prijs is inclusief btw en exclusief een eenmalige activatiekost van € 49,95. Zenderaanbod via Hotbird: De zenders aangeduid met een "*" zijn beschikbaar via de Hotbird satelliet en kan je niet ontvangen met de standaard schotel van onze complete sets. 400 gratis zenders: De gratis zenders worden niet door TV VLAANDEREN aangeboden, maar maken deel uit van het aanbod dat vrij via satelliet verkrijgbaar is. Prijs apparatuur: De koop- en huurprijs van de complete set is inclusief btw, Bebat en Recupel en exclusief installatie- en abonnementskosten. Internationale levering: Internationale levering is mogelijk naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Italië, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije, Denemarken, Zweden, Polen, Slovenië, Kroatië en Bulgarije.