Aflevering 1: Paniek

Beschrijving van de aflevering:

Aarde, Midden-Europa, Berlijn: De meteoriet Horus raast op Europa af en zal over precies 8 Dagen in dit deel van de planeet inslaan. De familie Steiner loopt door een bos. Smokkelaars hebben beloofd hen naar Rusland te brengen. Er is een vader, Uli, een natuurkundeleraar, een moeder, Susanne, een arts, en hun twee kinderen Leonie en Jonas. Tijdens deze zelfmoordmissie – de kans is zeer gering dat ze de grens zullen halen, laat staan doorgelaten zullen worden - gebeurt het: Het gezin valt uit elkaar. Ondertussen zijn Herrmann en z’n zwangere verloofde Marion op de legerbasis, waar ze wachten op een van de laatste vluchten naar Amerika. En Egon, de vader van Susanne en Herrmann, drinkt zich als voorbereiding op het onvermijdelijke einde door z’n grote voorraad schnaps heen terwijl hij overweegt zich een kogel door het hoofd te schieten. Nora, Leonie’s beste vriendin, zit opgesloten in de bunker die haar gewelddadige vader Klaus heeft gebouwd.

Show more Show less

Actors in episode:

Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs, Devid Striesow

Directors of episode:

Stefan Ruzowitzky

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
8 Tage - Paniek

S01 E01

02
8 Tage - Scheiding

S01 E02

03
8 Tage - Geloof

S01 E03

04
8 Tage - Hoop

S01 E04

05
8 Tage - Oorlog

S01 E05

06
8 Tage - Wanhoop

S01 E06

07
8 Tage - Absolutie

S01 E07

08
8 Tage - Vrede

S01 E08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
8 Tage

Beschrijving:

Elke aflevering brengt ons een dag dichter bij het moment waarop een meteoriet op de aarde zal inslaan. Terwijl de wereld om ons heen in een chaotisch en paniekerig feestgedruis verzinkt, volgen we de dramatische kleine verhalen van een gezin en hun vrienden. Het zijn gewone mensen in een surrealistische wereld. Ze proberen te ontsnappen aan het onvermijdelijke.

Acteurs:

Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs, Devid Striesow

Rating:

16+

Regisseurs:

Stefan Ruzowitzky

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905