Aflevering 2: Scheiding

Beschrijving van de aflevering:

Uli en z’n zoon Jonas zitten alleen op de goederentrein naar Rusland terwijl Susanne en Leonie terug naar Berlijn reizen. Uli en Jonas worden ontdekt en opgesloten door de Russen op de trein. Als ze bij de grens aankomen, klopt er iets niet. De grenspost ligt er verlaten bij. Herrmann en Marion zijn op de Amerikaanse legerbasis. Er ligt alleen een ticket klaar voor Herrmann. Aan de telefoon smeekt Susanne hem om ook haar en Leonie mee te nemen. Maar Herrmann keert z’n zus en nichtje de rug toe. Hij zal vechten voor z’n vriendin, maar niet voor hen. Door brand te stichten slaagt Nora erin om te ontsnappen uit de bunker van haar vader, die ze opgesloten achterlaat. Ze rent door Berlijn naar het huis van Leonie en neemt haar mee naar een villa waar haar vriendje Ben een orgiastisch kraakfeest geeft. De uitspattingen zijn Leonie te veel. Ze gaat weg en bezoekt een drukbezochte kerk. Daar ontmoet ze Robin, een ex-crimineel die God lijkt te hebben gevonden.

Show more Show less

Actors in episode:

Fabian Hinrichs, Lena Klenke, Christiane Paul, Devid Striesow, Mark Waschke

Directors of episode:

Michael Krummenacher

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
8 Tage - Paniek

S01 E01

02
8 Tage - Scheiding

S01 E02

03
8 Tage - Geloof

S01 E03

04
8 Tage - Hoop

S01 E04

05
8 Tage - Oorlog

S01 E05

06
8 Tage - Wanhoop

S01 E06

07
8 Tage - Absolutie

S01 E07

08
8 Tage - Vrede

S01 E08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
STARZPLAY
8 Tage

Beschrijving:

Elke aflevering brengt ons een dag dichter bij het moment waarop een meteoriet op de aarde zal inslaan. Terwijl de wereld om ons heen in een chaotisch en paniekerig feestgedruis verzinkt, volgen we de dramatische kleine verhalen van een gezin en hun vrienden. Het zijn gewone mensen in een surrealistische wereld. Ze proberen te ontsnappen aan het onvermijdelijke.

Acteurs:

Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs, Devid Striesow

Rating:

16+

Regisseurs:

Stefan Ruzowitzky

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905