Aflevering 3: Geloof

Beschrijving van de aflevering:

Leonie betrapt haar moeder in bed met Deniz en rent weg. Klaus gaat naar de villa die Ben heeft gekraakt om Nora te zoeken. De feestende mensen zijn high, uitgeput en agressief en ze vernederen hem. In de chaos weet hij Nora te vinden en hij neemt haar mee terug naar de bunker. Uli laat z’n zoon achter in de trein om de verlaten Russische grens te onderzoeken. Maar opeens vertrekt de trein en is hij gescheiden van Jonas. Herrmann en Marion staan klaar om het vliegtuig in te stappen als de gate sluit. De evacuatie gaat niet door. Alle vluchten naar de VS zijn geannuleerd. Marion geeft alle hoop op en in een moment van paniek probeert ze haar kind te aborteren. Robin verliest z’n vertrouwen in de pastoor en verlaat de kerk. Hij vindt een oude stoomboot en ontmoet een groep junks en verschoppelingen. Hij krijgt een goddelijk visioen onder invloed van drugs en beseft dat hij één is met de meteoriet.

Show more Show less

Actors in episode:

Fabian Hinrichs, Christiane Paul, Lena Klenke, Mark Waschke, Devid Striesow

Directors of episode:

Simon Amberger

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
8 Tage - Paniek

S01 E01

02
8 Tage - Scheiding

S01 E02

03
8 Tage - Geloof

S01 E03

04
8 Tage - Hoop

S01 E04

05
8 Tage - Oorlog

S01 E05

06
8 Tage - Wanhoop

S01 E06

07
8 Tage - Absolutie

S01 E07

08
8 Tage - Vrede

S01 E08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
8 Tage

Beschrijving:

Elke aflevering brengt ons een dag dichter bij het moment waarop een meteoriet op de aarde zal inslaan. Terwijl de wereld om ons heen in een chaotisch en paniekerig feestgedruis verzinkt, volgen we de dramatische kleine verhalen van een gezin en hun vrienden. Het zijn gewone mensen in een surrealistische wereld. Ze proberen te ontsnappen aan het onvermijdelijke.

Acteurs:

Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs, Devid Striesow

Rating:

16+

Regisseurs:

Stefan Ruzowitzky

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905