Aflevering 4: Hoop

Beschrijving van de aflevering:

Klaus en de andere preppers nemen wraak op Ben en de jongelui in de villa. Nora neemt Leonie en Jonas mee naar een drugshol vlakbij de stoomboot van Robin om drugs te zoeken. Daar ziet Leonie Robin weer. Marion wil van Herrmann weten waarom er zo weinig bunkers zijn in Duitsland, en Herrmann probeert met bezwarende informatie een plek in een militaire bunker te bemachtigen. Petra, Marions zus, die journalist is, denkt dat het toewijzen van plaatsen gepaard gaat met corruptie en omkoping. Ze vindt bewijs, dat ze openbaar wil maken. Egon bezoekt Theo, een van z’n oude kameraden uit de Nationale Volksarmee. Hij woont nog met z’n vrouw in Berlijn. Als ze zich alleen wanen, beginnen Egon en Theo te zoenen. De regering verloot de beschikbare bunkerplaatsen. En met Herrmanns hulp worden Uli, Susanne en de kinderen gered.

Show more Show less

Actors in episode:

Murathan Muslu, Devid Striesow, Fabian Hinrichs, Christiane Paul, Lena Klenke, Mark Waschke

Directors of episode:

Stefan Ruzowitzky

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
8 Tage - Paniek

S01 E01

02
8 Tage - Scheiding

S01 E02

03
8 Tage - Geloof

S01 E03

04
8 Tage - Hoop

S01 E04

05
8 Tage - Oorlog

S01 E05

06
8 Tage - Wanhoop

S01 E06

07
8 Tage - Absolutie

S01 E07

08
8 Tage - Vrede

S01 E08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
8 Tage

Beschrijving:

Elke aflevering brengt ons een dag dichter bij het moment waarop een meteoriet op de aarde zal inslaan. Terwijl de wereld om ons heen in een chaotisch en paniekerig feestgedruis verzinkt, volgen we de dramatische kleine verhalen van een gezin en hun vrienden. Het zijn gewone mensen in een surrealistische wereld. Ze proberen te ontsnappen aan het onvermijdelijke.

Acteurs:

Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs, Devid Striesow

Rating:

16+

Regisseurs:

Stefan Ruzowitzky

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905