Aflevering 5: Oorlog

Beschrijving van de aflevering:

Petra lekt informatie over de corruptie rondom de bunkerverloting door de regering. Er breken protesten uit die overgaan in anarchie en chaos in de straten. Herrmann ondervraagt Marion, die vertelt dat Petra de documenten gestolen moet hebben toen ze bij haar was. Maiwald vermoedt dat Herrmann verantwoordelijk is voor het lek en gooit hem eruit. Hij is z’n plek in de regeringsbunker kwijt. Marion zoekt Petra op in de tv-studio. Weer thuis verlaat ze Herrmann na een flinke ruzie. De regeringsbunker, waar de Steiners zitten, wordt bestormd door deserterende soldaten. Ondertussen wordt Deniz gegijzeld door opstandige soldaten op het politiebureau. Tot zijn verbazing wordt hij gered door Klaus en z’n preppervrienden – Klaus heeft zich opgeworpen tot de leider van het groepje. Hij biedt Deniz een plek in hun bunker aan. In ruil wil hij wapens uit het arsenaal van de politie. Deniz weigert. Nu hij alleen is, is alle hoop voor hem vervlogen.

Show more Show less

Actors in episode:

Christiane Paul, Devid Striesow, Fabian Hinrichs, Mark Waschke, Lena Klenke

Directors of episode:

Michael Krummenacher

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
8 Tage - Paniek

S01 E01

02
8 Tage - Scheiding

S01 E02

03
8 Tage - Geloof

S01 E03

04
8 Tage - Hoop

S01 E04

05
8 Tage - Oorlog

S01 E05

06
8 Tage - Wanhoop

S01 E06

07
8 Tage - Absolutie

S01 E07

08
8 Tage - Vrede

S01 E08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
STARZPLAY
8 Tage

Beschrijving:

Elke aflevering brengt ons een dag dichter bij het moment waarop een meteoriet op de aarde zal inslaan. Terwijl de wereld om ons heen in een chaotisch en paniekerig feestgedruis verzinkt, volgen we de dramatische kleine verhalen van een gezin en hun vrienden. Het zijn gewone mensen in een surrealistische wereld. Ze proberen te ontsnappen aan het onvermijdelijke.

Acteurs:

Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs, Devid Striesow

Rating:

16+

Regisseurs:

Stefan Ruzowitzky

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905