Aflevering 6: Wanhoop

Beschrijving van de aflevering:

Egon zoekt Herrmann op en samen besluiten ze Marion te gaan zoeken. Herrmann gaat naar de tv-studio en krijgt ruzie met Petra. Hij geeft haar de schuld van alles wat hij is kwijtgeraakt. In zijn wanhoop besluit Deniz zich aan te sluiten bij Klaus en de preppers, en geeft hun de wapens uit het politiebureau. Ben vertelt Nora dat hij denkt dat Klaus en z’n mannen de villa hebben aangevallen. Als Klaus en de anderen verschijnen, smeekt Ben Deniz om hem te helpen. Deniz kan niks aanvangen tegen Klaus, maar Nora begint in te zien dat haar vader een moordenaar is. Robin is een soort goeroe geworden en hij wordt omringd door volgelingen, waaronder Leonie. De pastoor zoekt Robin op om hem en z’n aanhangers ervan te overtuigen dat hij niet hun verlosser is. Maar de parochie keert zich tegen de pastoor en aanbidt Robin nog meer. Susanne en Uli gaan naar Klaus en smeken hem om een plek in de bunker. Klaus vernedert Uli door haar een plaats aan te bieden, maar alleen als ze zonder Uli komt.

Show more Show less

Actors in episode:

Devid Striesow, Christiane Paul, Fabian Hinrichs, Lena Klenke, Mark Waschke

Directors of episode:

Michael Krummenacher

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
8 Tage - Paniek

S01 E01

02
8 Tage - Scheiding

S01 E02

03
8 Tage - Geloof

S01 E03

04
8 Tage - Hoop

S01 E04

05
8 Tage - Oorlog

S01 E05

06
8 Tage - Wanhoop

S01 E06

07
8 Tage - Absolutie

S01 E07

08
8 Tage - Vrede

S01 E08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
8 Tage

Beschrijving:

Elke aflevering brengt ons een dag dichter bij het moment waarop een meteoriet op de aarde zal inslaan. Terwijl de wereld om ons heen in een chaotisch en paniekerig feestgedruis verzinkt, volgen we de dramatische kleine verhalen van een gezin en hun vrienden. Het zijn gewone mensen in een surrealistische wereld. Ze proberen te ontsnappen aan het onvermijdelijke.

Acteurs:

Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs, Devid Striesow

Rating:

16+

Regisseurs:

Stefan Ruzowitzky

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905