Aflevering 7: Absolutie

Beschrijving van de aflevering:

Marion wordt wakker naast een bruidsjurk. Herrmann wacht op haar in het restaurant waar ze elkaar ontmoet hebben. Tijdens een intieme ceremonie, met alleen zij tweetjes, trouwen ze. Susanne bezoekt haar vader voor de laatste keer. Susanne ziet Klaus als haar enige kans om haar kinderen Leonie en Jonas te redden. Hij belooft haar een plek in de bunker in ruil voor een kleine gunst. Deniz, die weet waar Klaus toe in staat is, probeert haar tevergeefs tegen te houden. Susanne gaat met Klaus naar bed en belooft zich voor te doen als zijn echtgenote in de bunker. Maar dan bedenkt Klaus zich en verbiedt haar om de kinderen mee te nemen. Hij sluit haar op in de bunker. Leonie rent naar Robin om hem om hulp te vragen. Robin en de parochianen gaan naar Klaus toe in de hoop hem te overtuigen om Susanne vrij te laten. Terwijl Klaus Robin in elkaar slaat, bevrijdt Nora Susanne uit de bunker. Leonie vertrekt met Robin, ze wil haar laatste dagen met hem doorbrengen.

Show more Show less

Actors in episode:

Devid Striesow, Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs

Directors of episode:

Michael Krummenacher

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
8 Tage - Paniek

S01 E01

02
8 Tage - Scheiding

S01 E02

03
8 Tage - Geloof

S01 E03

04
8 Tage - Hoop

S01 E04

05
8 Tage - Oorlog

S01 E05

06
8 Tage - Wanhoop

S01 E06

07
8 Tage - Absolutie

S01 E07

08
8 Tage - Vrede

S01 E08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
8 Tage

Beschrijving:

Elke aflevering brengt ons een dag dichter bij het moment waarop een meteoriet op de aarde zal inslaan. Terwijl de wereld om ons heen in een chaotisch en paniekerig feestgedruis verzinkt, volgen we de dramatische kleine verhalen van een gezin en hun vrienden. Het zijn gewone mensen in een surrealistische wereld. Ze proberen te ontsnappen aan het onvermijdelijke.

Acteurs:

Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs, Devid Striesow

Rating:

16+

Regisseurs:

Stefan Ruzowitzky

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905