Aflevering 8: Vrede

Beschrijving van de aflevering:

Marion ligt te bevallen in de slaapkamer van de Steiners. Susanne assisteert haar. Herrmann heeft ondertussen ontdekt dat zijn voormalige chef, Maiwald, gepromoveerd is tot minister. Herrmann bedreigt Maiwald om bunkerplaatsen te bemachtigen voor zijn gezin en de Steiners. Uli raakt zwaar gewond op het politiebureau, Deniz verzorgt hem. Hij besluit Uli te helpen. Deniz wil doen wat goed is, al is het het laatste wat hij doet. Leonie, Robin en zijn volgelingen bereiden zich voor op de naderende inslag. Ze geloven dat Robin nog niet genoeg heeft geleden en kruisigen hem. Leonie kan de kruisiging niet aanzien en verlaat Robin en z’n volgelingen en gaat terug naar haar familie. Nora rent naar de villa, waar ze het lijk van Ben ziet, opgehangen door haar vader Klaus, die wraak op hem heeft genomen. Ze gaat de confrontatie aan met haar vader in zijn bunker. Als ze hem wil neerschieten, komt Deniz binnen en doodt Klaus.

Show more Show less

Actors in episode:

Fabian Hinrichs, Devid Striesow, Lena Klenke, Mark Waschke, Christiane Paul

Directors of episode:

Stefan Ruzowitzky

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
8 Tage - Paniek

S01 E01

02
8 Tage - Scheiding

S01 E02

03
8 Tage - Geloof

S01 E03

04
8 Tage - Hoop

S01 E04

05
8 Tage - Oorlog

S01 E05

06
8 Tage - Wanhoop

S01 E06

07
8 Tage - Absolutie

S01 E07

08
8 Tage - Vrede

S01 E08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
8 Tage

Beschrijving:

Elke aflevering brengt ons een dag dichter bij het moment waarop een meteoriet op de aarde zal inslaan. Terwijl de wereld om ons heen in een chaotisch en paniekerig feestgedruis verzinkt, volgen we de dramatische kleine verhalen van een gezin en hun vrienden. Het zijn gewone mensen in een surrealistische wereld. Ze proberen te ontsnappen aan het onvermijdelijke.

Acteurs:

Lena Klenke, Christiane Paul, Mark Waschke, Fabian Hinrichs, Devid Striesow

Rating:

16+

Regisseurs:

Stefan Ruzowitzky

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905