Aflevering 1: Ma vengeance est faite

Beschrijving van de aflevering:

Op 16 oktober 1984 krijgt Christine Villemin een telefoontje dat haar zoontje Grégory van vier is ontvoerd. Die avond wordt zijn lichaam gevonden in de rivier. Vader Jean-Marie Villemin zweert wraak. De zaak wordt toevertrouwd aan de al overbelaste en weinig ervaren onderzoeksrechter Lambert. Tientallen journalisten snellen toe uit heel Frankrijk en de zaak krijgt landelijke bekendheid. De jonge Jeanne Lombardie merkt al snel dat haar methodes het moeten afleggen tegen die van Jean-Michel Bezzina, een oude rot in het journalistenvak. De gendarmerie onder leiding van kapitein Sesmat richt het onderzoek op de mysterieuze 'Raaf', die de familie Villemin al jaren bedreigt met anonieme brieven en telefoontjes. Sesmat gaat ervan uit dat de Raaf de moordenaar is van Grégory.

Show more Show less

Actors in episode:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Directors of episode:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
A French Case

Beschrijving:

A French Case is een reeks mini-fictieseries gebaseerd op grote Franse strafzaken die het land schokten en de publieke opinie verdeelden.

Acteurs:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Rating:

16+

Regisseurs:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905