Aflevering 2: La meute

Beschrijving van de aflevering:

Met behulp van een getuige wordt een portrettekening gemaakt. Het blijkt het gezicht te zijn van Bernard Laroche, een neef van Jean-Marie Villemin. Er wordt meer bewijs verzameld en rechter Lambert laat hem arresteren. De aanhouding zorgt voor onrust binnen de familie Villemin en vergroot de al bestaande spanningen. Jean-Marie en Christine Villemin hebben steeds meer het gevoel dat ze er alleen voor staan en nemen advocaat Garraud in de arm. Hij waarschuwt ze dat hun huwelijk op de proef zal worden gesteld. Om de publieke kritiek tegen te gaan sluit hij een strategisch partnerschap met een journalist van het bekende tijdschrift Paris Match. De verhoren van Bernard Laroche en z'n schoonzusje Murielle Bolle leveren tegenstrijdigheden op en dan bekent het meisje van 15 dat ze op de dag van het misdrijf bij Bernard Laroche in de auto heeft gezeten en hem samen heeft gezien met Grégory.

Show more Show less

Actors in episode:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Directors of episode:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
A French Case

Beschrijving:

A French Case is een reeks mini-fictieseries gebaseerd op grote Franse strafzaken die het land schokten en de publieke opinie verdeelden.

Acteurs:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Rating:

16+

Regisseurs:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905