Aflevering 3: Les filles de la poste

Beschrijving van de aflevering:

Kapitein Sesmat wacht op rechter Lambert die Murielle Bolle zal verhoren om haar verklaring te bevestigen. Maar de rechter besluit het meisje voor het weekend naar huis te laten gaan, tot wanhoop van Sesmat die vreest dat haar familie haar onder druk zal zetten. De maandag daarna herhaalt Murielle echter haar verklaring en Lambert besluit Bernard Laroche te vervolgen. Het lijkt erop dat de dader is gepakt en dat de journalisten, ook Jeanne Lombardie, naar huis kunnen. Maar dan zet een onverwachte wending alles op losse schroeven. Journalist Jean-Michel Bezzina meent dat de recherche van Nancy beter in staat is de zaak op te lossen dan de gendarmes en brengt Welzer, de advocaat van Laroche, in contact met commissaris Corazzi. Bezzina en Corazzi zijn ervan overtuigd dat Christine Villemin de dader is. Als de getuigenverklaring van haar collega's klopt, zou Grégory's moeder de Raaf zijn.

Show more Show less

Actors in episode:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Directors of episode:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
A French Case

Beschrijving:

A French Case is een reeks mini-fictieseries gebaseerd op grote Franse strafzaken die het land schokten en de publieke opinie verdeelden.

Acteurs:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Rating:

16+

Regisseurs:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905