Aflevering 4: Le gouffre aux chimères

Beschrijving van de aflevering:

De advocaat van Bernard Laroche eist diens vrijlating en zet rechter Lambert op het spoor van Christine Villemin. Lambert praat erover met onderzoeksleider Sesmat en verwijt hem partij te hebben gekozen voor de jonge vrouw. Als drie collega's van Christine verklaren haar vlak voor het misdrijf in het postkantoor te hebben gezien, kan Lambert niet anders dan Bernard Laroche vrijlaten. Dit tot afschuw van Jean-Marie, haar echtgenoot en de vader van het vermoorde jongetje. Lambert besluit Sesmat te vervangen door commissaris Corazzi en vanaf dat moment richt het onderzoek zich volledig op het bewijzen van de schuld van Christine. Als zij via de media verneemt dat zij als de Raaf wordt gezien, wordt ze onwel en wordt ze naar het ziekenhuis gebracht. Grégory's vader Jean-Marie vraagt Sesmat vergeefs om hulp en voelt zich door iedereen in de steek gelaten. Hij is ervan overtuigd dat zijn neef Bernard de dader is en is woedend vanwege wat in zijn ogen een rechterlijke dwaling is.

Show more Show less

Actors in episode:

Laurence Arné, Gérard Jugnot, Laurent Stocker, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Guillaume De Tonquedec

Directors of episode:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
A French Case

Beschrijving:

Een Franse zaak is een reeks mini-fictieseries gebaseerd op grote Franse strafzaken die het land schokten en de publieke opinie verdeelden.

Acteurs:

Laurence Arné, Guillaume De Tonquedec, Guillaume Gouix, Gérard Jugnot, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker

Rating:

16+

Regisseurs:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905