Aflevering 5: Sublime, forcément sublime

Beschrijving van de aflevering:

Na Laroche te hebben doodgeschoten, snelt Jean-Marie naar het ziekenhuis voor een laatste omhelzing met zijn vrouw en geeft zich dan over. Corazzi doet huiszoeking bij de Villemins en zet rechter Lambert onder druk om Christine te arresteren voor de moord op haar zoon. Lambert maakt zich meer dan ooit zorgen om zijn imago en aarzelt. Ondertussen walgt de naar Parijs teruggehaalde journaliste Jeanne Lombardie van de sensatiezucht van de media. Na een hartverscheurend telefoontje van Christine besluit ze terug te gaan naar het dorp in de Vogezen. De media-aandacht voor de zaak wordt nog groter als gerenommeerd auteur Marguerite Duras, gevraagd door een krant, een opiniestuk schrijft. Het stuk zorgt voor ophef en in de ogen van het publiek is Christine Villemin de dader. Onder invloed van Corazzi besluit rechter Lambert Christine te arresteren voor de moord op haar zoon en ze gaat naar de gevangenis.

Show more Show less

Actors in episode:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Directors of episode:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
A French Case

Beschrijving:

A French Case is een reeks mini-fictieseries gebaseerd op grote Franse strafzaken die het land schokten en de publieke opinie verdeelden.

Acteurs:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Rating:

16+

Regisseurs:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905