Aflevering 6: La femme la plus haïe de France

Beschrijving van de aflevering:

Uit protest tegen haar aanhouding gaat de zwangere Christine in hongerstaking en Jean-Marie, die eveneens in de gevangenis zit, volgt al snel haar voorbeeld. En hij begint aan een studie van het strafrecht om zijn eigen verdediging te kunnen voeren. De superieuren van rechter Lambert vrezen de publieke opinie na de opsluiting van een zwangere vrouw die mogelijk onschuldig is. Een twijfelachtig psychologisch onderzoek, op bevel van Lambert en belastend voor Christine, wordt gelekt naar de pers. Journaliste Jeanne Lombardie gaat in de tegenaanval en hekelt publiekelijk het onderzoek. Van alle kanten onder druk gezet, speelt Lambert zijn laatste troef uit om te proberen de uitzonderlijke zaak eindelijk op te lossen.

Show more Show less

Actors in episode:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Directors of episode:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
A French Case

Beschrijving:

A French Case is een reeks mini-fictieseries gebaseerd op grote Franse strafzaken die het land schokten en de publieke opinie verdeelden.

Acteurs:

Guillaume De Tonquedec, Laurence Arné, Guillaume Gouix, Blandine Bellavoir, Laurent Stocker, Gérard Jugnot

Rating:

16+

Regisseurs:

Christophe Lamotte, Cheyenne Federation

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905