Seizoen 1

01
Africa's Deadliest 8 - Wild Jungles
Aflevering 1: Wild Jungles

De Afrikaanse oerwouden zijn wilde werelden vol roofdieren die brute kracht, sluwe jachttechnieken en ongebreideld moordtalent gebruiken om de dodelijkste jungledieren van Afrika te worden.

Lees meer
02
Africa's Deadliest 8 - Savannah Survivors
Aflevering 2: Savannah Survivors

In de savannes van Afrika leven de dodelijkste wezens van het continent. Van cheeta's in de Karoo tot dodelijke rivierovergangen in de Serengeti, dit zijn de moordenaars van de Afrikaanse savannes.

Lees meer
03
Africa's Deadliest 8 - Desert Killers
Aflevering 3: Desert Killers

Door de hitte die over de Afrikaanse duinen en woestijnen hangt, kunnen alleen de allersterkste er overleven. We laten de bijzondere dieren zien die slim en sterk genoeg zijn om hier te gedijen.

Lees meer
04
Africa's Deadliest 8 - Deadly Waters
Aflevering 4: Deadly Waters

Van nijlkrokodillen die onder water op de loer liggen tot territoriale gevechten tussen kolossale nijlpaarden, bij de drinkplaatsen van Afrika woeden hevige gevechten tussen dodelijk roofdieren.

Lees meer
05
Africa's Deadliest 8 - Predator Paradise
Aflevering 5: Predator Paradise

In de regio Bushveld leven veel iconen van het Afrikaanse dierenrijk. Het is een wildernis waar de gevaarlijkste dieren van de wereld met brute kracht, snelheid en behendigheid om te troon strijden.

Lees meer
06
Africa's Deadliest 8 - Wild Assassins
Aflevering 6: Wild Assassins

Van de jachttechniek van de bedreigde Ethiopische wolf tot de luchtacrobatiek van de zwarte arend, we laten zien hoe de dodelijkste sluipmoordenaars van Afrika zijn gebouwd om te doden.

Lees meer

Over de serie

National Geographic
Africa's Deadliest 8

Beschrijving:

De savannes van Afrika beslaan de helft van het continent en vormen het leefgebied van een bijzonder divers scala aan diersoorten -waaronder de dodelijkste van Afrika.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905