Seizoen 1

01
AIR CRASH INVESTIGATION 22 - Mixed Signals
Aflevering 1: Mixed Signals

Independent Air 1851 vliegt tegen een bergtop op een Portugees eiland. Onderzoekers staan voor een raadsel, totdat de cockpitvoicerecorder een stortvloed aan fouten onthult.

Lees meer
02
AIR CRASH INVESTIGATION 22 - Pressure Point
Aflevering 2: Pressure Point

Kort na het opstijgen wordt Japan Airlines 123 opgeschrikt door een explosie en botst tegen een berg. Onderzoekers denken gelijk aan een terreurdaad, maar het wrak vertelt een ander verhaal.

Lees meer
03
AIR CRASH INVESTIGATION 22 - Deadly Exchange
Aflevering 3: Deadly Exchange

Corporate Airlines-vlucht 5966 stort neer bij de laatste nadering van Kirksville, Missouri. Het verkoolde wrak biedt weinig aanwijzingen maar een opgenomen gesprek uit de cockpit des te meer.

Lees meer
04
AIR CRASH INVESTIGATION 22 - Power Play
Aflevering 4: Power Play

Boven Papoea-Nieuw-Guinea verliest PNG-vlucht 1600 beide motoren. De piloten maken een noodlanding. Bijna iedereen aan boord komt om het leven. Onderzoekers zijn geschokt als ze de oorzaak ontdekken.

Lees meer
05
AIR CRASH INVESTIGATION 22 - Control Catastrophe
Aflevering 5: Control Catastrophe

Als Air Astana-vlucht 1388 onbeheersbaar begint te rollen in het luchtruim boven Portugal, ontdekken de piloten al snel dat bij het recente onderhoud een groot probleem over het hoofd is gezien.

Lees meer
06
AIR CRASH INVESTIGATION 22 - Cockpit Catastrophe
Aflevering 6: Cockpit Catastrophe

Boven de Himalaya explodeert het cockpitraam van Sichuan Airlines-vlucht 8633 en wordt de copiloot half naar buiten gezogen. Nu moet de gezagvoerder in zijn eentje het toestel aan de grond zetten.

Lees meer

Over de serie

Genres: Wetenschap
Jaar: 2021
National Geographic
AIR CRASH INVESTIGATION 22

Beschrijving:

Het bewijs van de wrange waarheid dat de veiligheid in de luchtvaart crash voor crash verbeterd wordt.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905