Aflevering 3: Ticking Time Bomb

Beschrijving van de aflevering:

Van metaalmoeheid tot gebrekkige reparaties, slechte onderdelen brengen drie gedoemde luchtvaartmaatschappijen ten val. Tijdens een vlucht in Tahiti breekt een gerafelde staalkabel, waardoor een turboprop naar de bodem van de oceaan wordt gestuurd. Kort na het opstijgen, waait de staartvin van een Boeing 747 af en het vliegtuig stort neer op een berg in de buurt van Tokio. Toeristen op het strand van Miami kijken vol afschuw toe hoe de vleugel van een watervliegtuig tijdens de vlucht afscheurt.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Wetenschap
Jaar: 2021
National Geographic
AIR CRASH INVESTIGATION SPECIAL REPORT 5

Beschrijving:

Elke aflevering onderzoekt drie legendarische luchtvaartrampen die allemaal een gemeenschappelijke oorzaak hebben, waaronder vliegtuigen die neerstorten in oorlogsgebieden, de dodelijke valkuilen van piloten met haast, en berekende sabotagedaden die van buiten en binnen de cockpit komen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905