Aflevering 6: Trained to Fail

Beschrijving van de aflevering:

Een gebrekkige opleiding van piloten leidt vaak tot een catastrofale chaos in de cockpit. Te midden van hevige turbulentie boven het Caribisch gebied valt een chartervliegtuig uit de lucht wanneer de piloten reageren op een crisis die nooit heeft plaatsgevonden. Na een blikseminslag duikt een turboprop met een duikvlucht de zee in omdat de piloten het probleem verkeerd vaststellen. Een Russisch hockeyteam wordt weggevaagd wanneer een piloot een routinestart verprutst.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Wetenschap
Jaar: 2021
National Geographic
AIR CRASH INVESTIGATION SPECIAL REPORT 5

Beschrijving:

Elke aflevering onderzoekt drie legendarische luchtvaartrampen die allemaal een gemeenschappelijke oorzaak hebben, waaronder vliegtuigen die neerstorten in oorlogsgebieden, de dodelijke valkuilen van piloten met haast, en berekende sabotagedaden die van buiten en binnen de cockpit komen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905