Aflevering 63: Time Critical

Beschrijving van de aflevering:

In hun haast om hun vlucht te voltooien, slaan afgeleide piloten vaak belangrijke procedures over, negeren ze tekenen van gevaar en nemen ze dodelijke beslissingen. Een 737 van Turkish Airlines stort neer vlak voor de landingsbaan in Amsterdam. Te midden van zware sneeuwval en ijs negeert een vertraagde bemanning de standaardprocedures in Denver. Wanneer een gezagvoerder een worstelende copiloot probeert te helpen, belanden ze met hun mislukte nadering op een berghelling in Nieuw-Zeeland.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Air Crash Investigation

Beschrijving:

Na een tragedie gaan experts tot het uiterste. Cockpit-opnames worden beluisterd en wrakken doorzocht in de hoop 's werelds grootste vliegtuigrampen te kunnen verklaren.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905