Seizoen 1

01
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Big Wolf
Aflevering 1: Big Wolf

De volgende generatie moet voortdurend ontberingen overwinnen om de ijzige wintertemperaturen van Alaska te overleven. Johnny Rolfe speurt het land af naar kariboes terwijl Chris en Jessi Morse hard w...

Lees meer
02
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Bridge to the Unknown
Aflevering 2: Bridge to the Unknown

De volgende generatie moet zich snel aanpassen om waardevolle Arctische voorraden te bemachtigen om de lange wintermaanden in Alaska te overleven.

Lees meer
03
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Winter’s Trap
Aflevering 3: Winter’s Trap

Terwijl de winter doortrekt, werken Chris en Jessi Morse hard aan de reparatie van hun vangsthut nadat deze door beren is vernield. De familie Roach moet een oude sneeuwmachine nieuw leven inblazen om...

Lees meer
04
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Smoke and Fire
Aflevering 4: Smoke and Fire

Het leven in de ruige wildernis betekent dat de Alaskanen te allen tijde waakzaam moeten blijven of geconfronteerd worden met dodelijke gevolgen. Johnny Rolfe verkent nieuwe gebieden om vers wild te v...

Lees meer
05
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - The Pursuit
Aflevering 5: The Pursuit

Johnny Rolfe zoekt onvermoeibaar naar klein wild terwijl de Roaches op pad gaan om een eland te schieten. Chris en Jessi Morse hebben het zwaar en de Millers gaan rivierotters vangen.

Lees meer
06
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Power Under Pressure
Aflevering 6: Power Under Pressure

De Millers gaan op zoek naar chinookzalm. Chevie Roach gaat op jacht naar veelvraatbont. De Rowlands proberen hun krachtbron te beschermen. Ondertussen probeert Johnny Rolfe duurzamer te leven.

Lees meer
07
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Dog Cabin
Aflevering 7: Dog Cabin

De Browns worstelen om een blokhut te bouwen. RJ Miller duikt in ijskoude wateren. De familie Roach reist ver om verse vis te bemachtigen. De vindingrijkheid van Johnny Rolfe betaalt zich uit.

Lees meer
08
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Deep Roots
Aflevering 8: Deep Roots

De familie Roach bereidt zich voor op de lente en gaat op eendenjacht. De Millers proberen oude vismethoden uit. Johnny Rolfe gaat op reis en de Browns proberen hun boerderij weer op orde te krijgen.

Lees meer
09
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Ghost Forest
Aflevering 9: Ghost Forest

Johnny Rolfe beschermt zijn sneeuwmachine, Chevie Roach leert zijn kinderen de weg te vinden in het veranderende landschap, de Millers vangen krab en de Browns proberen de laatste wintervis te vangen.

Lees meer
10
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Giving Back
Aflevering 10: Giving Back

Chevie Roach neemt nieuwe risico's, Samantha Brown heeft het moeilijk met de harde werkelijkheid van het boerenleven, Johnny Rolfe gaat op jacht en de Millers doen hun best om haring te vangen.

Lees meer
11
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3 - Call of the Wolf
Aflevering 11: Call of the Wolf

RJ en Kamilia jagen op zwarte beren, de Rowlands gaan hun eigen mest maken, Sonta en Chevie stoeien met een zeldzame overstroming en Johnny Rolfe begint aan een gevaarlijke jacht.

Lees meer

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2022
National Geographic
ALASKA: THE NEXT GENERATION 3

Beschrijving:

De volgende generatie Alaskanen vecht om te overleven na het afstoten van moderne gemakken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905