Seizoen 1

01
ALASKA - Wild Alaska
Aflevering 1: Wild Alaska

Kijk mee hoe 's werelds veerkrachtigste dieren overleven aan de ruige kust van Alaska.

Lees meer
02
ALASKA - Grizzly Battleground
Aflevering 2: Grizzly Battleground

Als de winter aanbreekt in Alaska moeten de dieren hier zien te overleven. De roofdieren verschijnen op de grote open vlaktes en de prooidieren kunnen zich nergens meer verstoppen.

Lees meer
03
ALASKA - Killer Whale Kingdom
Aflevering 3: Killer Whale Kingdom

Les Stroud gaat in de wilde wateren rond de kust van Alaska op zoek naar grote jagers als orka's en zalmhaaien en kleine zeedieren die geraffineerde wapens hebben.

Lees meer
04
ALASKA - Salmon Slaughterhouse
Aflevering 4: Salmon Slaughterhouse

Survivalexpert Les Stroud reist af naar een van de onherbergzaamste gebieden van Alaska om van dichtbij te bekijken hoe de iconische Amerikaanse zwarte beer hier weet te overleven.

Lees meer
05
ALASKA - Moose Ambush
Aflevering 5: Moose Ambush

Reis mee naar de ruige binnenlanden van Alaska met survivalexpert Les Stroud. Hij bekijkt de indrukwekkende overlevingsstrategieën van de elanden die hier leven in aanloop naar het paarseizoen.

Lees meer
06
ALASKA - Arctic Soldiers
Aflevering 6: Arctic Soldiers

Survivalexpert Les Stroud gaat op zoek naar de kudde kariboes in Alaska. Ze zijn net begonnen met hun trek naar het zuiden voor de winter en dit is een van de langste migraties op het land.

Lees meer
07
ALASKA - Ice Bear Siege
Aflevering 7: Ice Bear Siege

Survivalexpert Les Stroud reist naar de afgelegen stad Kaktovik in Alaska. Hier ontmoet hij leden van de Inupiat-stam en hun buren: de ijsberen.

Lees meer
08
ALASKA - Kodiak Kings
Aflevering 8: Kodiak Kings

In Alaska wonen duizenden bruine beren, maar een van de ondersoorten is wel heel groot. Survivalexpert Les Stroud gaat naar het eiland Kodiak om de koning onder de bruine beren op te zoeken.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2011
National Geographic
ALASKA

Beschrijving:

Ga mee met National Geographic op een buitengewone reis door de meest afgelegen gebieden van Alaska en ontdek beeldschone landschappen en bijzondere dieren die je nooit eerder hebt gezien.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905