Aflevering 4: Spoiler-itis / Achter het Net Gevist

Beschrijving van de aflevering:

Wanneer Alvin beschuldigd wordt dat hij spoilers geeft over iedereen's favoriete tv-programma, besluit hij een dag niet te praten. // Wanneer Alvin en Simon denken dat Theodore's goudvis is overleden, kopen ze een nieuwe voor hij het ontdekt.

Over de serie

Genres: Other
Jaar: 2017
Nickelodeon
ALVINNN!!! en de Chipmunks

Beschrijving:

De Chipmunks en Chipettes zijn echte kinderen. Ze gaan naar school, doen klusjes en huiswerk, kibbelen af en toe, en geven concerten in uitverkochte zalen voor miljoenen fans. Oh, hadden we al gezegd dat het internationale popsterren zijn?

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast