Aflevering 1: Pilot

Beschrijving van de aflevering:

De hoofdpersoon, de 17-jarige Joshua "J" Cody (Finn Cole), trekt na de dood van zijn moeder aan een overdosis heroïne in bij zijn familie in Zuid-Californië. Zijn grootmoeder Janine "Smurf" Cody (Ellen Barkin), zwaait de scepter, omringd door haar rechterhand en geadopteerde zoon Barry "Baz" Blackwell; geestelijk gestoorde zoon Andrew "Pope" Cody, net uit de gevangenis; zoon Craig, recreatief drugsgebruiker; en achterdochtige jongste zoon Deran. Dan zijn er nog Nicky Belmont, J's vriendin, en Catherine Ortiz, feitelijke vrouw van Baz en moeder van hun dochtertje. J ontdekt al gauw dat zij de kost verdienen met diverse criminele activiteiten, en dat de intense, charmante en complexe Smurf "haar jongens" met haast incestueuze liefde overheerst. In deze aflevering wordt J meegesleurd in een wereld waar zijn moeder hem jarenlang buiten heeft gehouden. Voorlopig nog beschermd door Smurf, moet hij bij een overval zijn loyaliteit bewijzen om in leven te blijven.

Show more Show less

Actors in episode:

Ellen Barkin, Scott Speedman, Shawn Hatosy, Ben Robson, Jake Weary, Finn Cole, Daniella Alonso, Molly Gordon

Directors of episode:

John Wells

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2016
LIONSGATE+
Animal Kingdom

Beschrijving:

Deze familie-misdaadserie gaat over een tiener die na zijn moeders dood intrekt bij zijn losbandige familie in een Zuid-Californische kustplaats. Meegetrokken in hun exorbitante levensstijl, komt hij er al snel achter dat deze wordt gefinancierd met criminele activiteiten en dat zijn aansluiting bij de familie wel eens meer gevaar met zich mee zou kunnen brengen dan hij aankan.

Acteurs:

Ellen Barkin, Scott Speedman, Shawn Hatosy, Ben Robson, Jake Weary, Finn Cole, Daniella Alonso, Molly Gordon

Rating:

16+

Regisseurs:

John Wells

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905