Seizoen 1

01
Arctic Ascent With Alex Honnold - 71 Degrees North
Aflevering 1: 71 Degrees North

Alex Honnold en zijn team beklimmen een klif van 1200 meter hoog in Groenland om gegevens te verzamelen. Maar eerst moeten ze over een enorme gletsjer in ijskoude omstandigheden.

Lees meer
02
Arctic Ascent With Alex Honnold - On Thin Ice
Aflevering 2: On Thin Ice

Alex en het team moeten sneeuwstormen, kloven en een whiteout trotseren tijdens hun tocht over de Renland-ijskap voor ze een glimp opvangen van hun bestemming: de klif Ingmikortilaq.

Lees meer
03
Arctic Ascent With Alex Honnold - The Wall
Aflevering 3: The Wall

Tijdens de laatste etappe van de expeditie beginnen Alex en het team aan de klimtocht op de klif. De wetenschappers doen een bijzondere ontdekking over deze belangrijke gletsjer.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Arctic Ascent With Alex Honnold

Beschrijving:

Alex Honnold heeft altijd al de ruigste plekken en hoogste pieken van Groenland willen verkennen. Daar ziet hij met eigen ogen wat de invloed is van klimaatverandering.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905