Aflevering 7: Diprotodon

Beschrijving van de aflevering:

Philippe hekelt de leider van het Front National tijdens een primetime televisiedebat en stelt voor om een referendum over diversiteit te houden op school. In de tussentijd smeedt Thorigny een plan met een paar centrumlinkse en centrumrechtse leiders, met als doel een politieke beweging te creëren die Amélie zal uitdagen bij de volgende presidentsverkiezingen. Tegen de achtergrond van snelle politieke hervormingen moet Philippe op tijd de steun van Kalhenberg zien te winnen.

Actors in episode:

Anna Mouglalis, François Morel, Hugo Becker, Kad Merad, Pascal Elbe, Patrick Mille

Directors of episode:

Antoine Chevroillier

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
Baron Noir - Twins

S02 E01

02
Baron Noir - Turnstile

S02 E02

03
Baron Noir - Haram

S02 E03

04
Baron Noir - Conversion

S02 E04

05
Baron Noir - Cream puff

S02 E05

06
Baron Noir - Remontada

S02 E06

07
Baron Noir - Diprotodon

S02 E07

08
Baron Noir - Sorpasso

S02 E08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Jaar: 2016
Baron Noir

Beschrijving:

Baron Noir gaat over de politieke en gerechtelijke veldslagen van Philippe Rickwaert, die zowel burgemeester in Noord-Frankrijk als lid van het Franse parlement is. Tussen de twee rondes van de presidentsverkiezingen stort Rickwaerts toekomst in wanneer zijn mentor, de kandidaat voor de grootste linkse partij, hem opoffert om zijn campagne te redden. Vastbesloten om weer terug te komen, zal Rickwaert gebruik moeten maken van de verschillende verkiezingen en de beslissende momenten in het politieke leven. In zijn zoektocht naar wraak op de man die hem heeft verraden, zal hij erin slagen een onwaarschijnlijke alliantie te smeden met de naaste adviseur van zijn nieuwe tegenstander. Zo onmisbaar als hij oncontroleerbaar is, zo bedrieglijk als hij oprecht kan zijn, vormt Rickwaert vriendschappen in alle lagen van de samenleving, zelfs binnen de politie en de criminele onderwereld. Zijn leven is een fascinerende en georganiseerde chaos, een dagelijkse strijd tegen zijn vijanden - en zijn innerlijke demonen.

Show more Show less

Acteurs:

Anna Mouglalis, Kad Merad, Niels Arestrup

Rating:

12+

Regisseurs:

Ziad Doueiri

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905