Aflevering 5: Dastardly

Beschrijving van de aflevering:

Het voorspelde debacle van het 'Ja' is een serieuze bedreiging voor Philippe, die het risico loopt zijn politieke ambities definitief te moeten begraven. Maar de verrassende publieke uitbarsting van een voorstander van stemonthouding vertroebelt de campagne. Philippe begint weer te geloven, ook al betekent dat spelen met vuur.

Actors in episode:

Anna Mouglalis, François Morel, Hugo Becker, Kad Merad, Pascal Elbe, Patrick Mille

Directors of episode:

Antoine Chevroillier

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
Baron Noir - Check Up

S03 E01

02
Baron Noir - Diaspora

S03 E02

03
Baron Noir - #Metoo

S03 E03

04
05
Baron Noir - Dastardly

S03 E05

06
Baron Noir - Yes

S03 E06

07
Baron Noir - Brüder

S03 E07

08
Baron Noir - Ahou!

S03 E08

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Jaar: 2016
Baron Noir

Beschrijving:

Baron Noir gaat over de politieke en gerechtelijke veldslagen van Philippe Rickwaert, die zowel burgemeester in Noord-Frankrijk als lid van het Franse parlement is. Tussen de twee rondes van de presidentsverkiezingen stort Rickwaerts toekomst in wanneer zijn mentor, de kandidaat voor de grootste linkse partij, hem opoffert om zijn campagne te redden. Vastbesloten om weer terug te komen, zal Rickwaert gebruik moeten maken van de verschillende verkiezingen en de beslissende momenten in het politieke leven. In zijn zoektocht naar wraak op de man die hem heeft verraden, zal hij erin slagen een onwaarschijnlijke alliantie te smeden met de naaste adviseur van zijn nieuwe tegenstander. Zo onmisbaar als hij oncontroleerbaar is, zo bedrieglijk als hij oprecht kan zijn, vormt Rickwaert vriendschappen in alle lagen van de samenleving, zelfs binnen de politie en de criminele onderwereld. Zijn leven is een fascinerende en georganiseerde chaos, een dagelijkse strijd tegen zijn vijanden - en zijn innerlijke demonen.

Show more Show less

Acteurs:

Anna Mouglalis, Kad Merad, Niels Arestrup

Rating:

12+

Regisseurs:

Ziad Doueiri

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905