Aflevering 5: Necessity Compels Me To Plague You

Beschrijving van de aflevering:

Elizabeth, die door ervaring wijs is geworden, is vastberaden om zich in Chelsea niet weer tot dezelfde fouten te laten verleiden, maar ze wordt al snel opnieuw op de proef gesteld. Hoewel het hof nog naschokt van Maria’s minachting, vindt Lord Somerset het nog altijd belangrijker om geld bijeen te brengen voor de oorlog in Schotland.

Actors in episode:

Alicia von Rittberg, Romola Garai, Leo Bill, Jamie Blackley, Tom Cullen

Directors of episode:

George Ormond

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2022
STARZPLAY
Becoming Elizabeth

Beschrijving:

Becoming Elizabeth' gaat over de jeugdjaren van de latere iconische koningin van Engeland. De jonge wees Elizabeth Tudor raakt door het overlijden van Hendrik VIII verwikkeld in de gevaarlijke intriges van het Engelse hof. Als haar negenjarige broer tot koning wordt gekroond en vooraanstaande Engelse families met Europese mogendheden wedijveren om de macht over het land, kan Elizabeth een pion zijn in dit spel, of zelf meespelen.

Acteurs:

Alicia von Rittberg, Romola Garai, JESSICA RAINE, Leo Bill, Tom Cullen

Rating:

16+

Regisseurs:

Justin Chadwick, George Ormond

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905