Actors in season:

Jasmine Cephas Jones, Benjamin Earl Turner, Atticus Woodward, Jaylen Barron, Candace Nicholas-Lippman, Helen Hunt

Directors of season:

Rafael Casal

Seizoen 1

01
Blindspotting - De beproeving
Aflevering 1: De beproeving

Ashley loopt met twee flessen champagne naar huis en is klaar om het nieuwe jaar in te luiden met Miles, die al 12 jaar haar trouwe partner is, en de vader van hun zoon.

Lees meer
02
Blindspotting - Smashley Rose
Aflevering 2: Smashley Rose

Het is de dag van het vonnis voor Miles en de spanningen lopen op als Ashley, Rainey en Trish op de beslissing van de rechter wachten. Wanneer het vonnis valt, leidt de dag Ashley op een pad naar verw...

Lees meer
03
Blindspotting - De regel van drie
Aflevering 3: De regel van drie

Met zijn vader uit beeld, begint Sean Sean zich te misdragen. Als Ashley als ouder streng moet optreden, proberen Rainey en de familie Turner haar kennis te laten maken met de ‘Regel van drie’. Trish ...

Lees meer
04
Blindspotting - De vier hustlateers
Aflevering 4: De vier hustlateers

Ashley en Rainey werken aan hun band met wat van Miles’ oude wiet. Earls reclasseringsambtenaar bezoekt hem en geeft hem een nieuwe voorwaarde. Janelle’s dates gaan niet zo goed.

Lees meer
05
Blindspotting - Trip naar het strand
Aflevering 5: Trip naar het strand

Ashley slaat een bezoek aan Miles over. Overtuigd dat het Ashley zal helpen bij haar emotioneel traumatische situatie, haalt Janelle Ashley over om mee te gaan op een reisje naar het strand, Trish en ...

Lees meer
06
Blindspotting - Spookvader
Aflevering 6: Spookvader

Ashley’s worsteling met hoe ze Sean moet vertellen over Miles’ gevangenisstraf bereikt een hoogtepunt. Ze roept de hulp in van de Miles in haar hoofd om te ontdekken hoe ze het moet vertellen.

Lees meer
07
Blindspotting - Seannie Darko
Aflevering 7: Seannie Darko

Sean heeft een slechte dag, en de familie gaat bowlen om hem op te vrolijken. In de tussentijd ontdekken Trish en Jacque hoe ze eindelijk eigen baas kunnen worden. Earl krijgt eindelijk zijn burrito.

Lees meer
08
Blindspotting - Trouwen of sterven
Aflevering 8: Trouwen of sterven

Ashley neemt de hele familie mee voor een bezoek aan Miles. Earl begint aan zijn eerste werkdag in de haven, maar komt onderweg in de problemen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
Blindspotting

Beschrijving:

In “Blindspotting” draait het om Ashley die proeft van het leven van de middenklasse in Oakland, totdat Miles, al 12 jaar haar partner en de vader van hun zoon, plotseling de gevangenis ingaat, en haar met een chaotische en humoreuze existentiële crisis achterlaat als ze gedwongen wordt om bij Miles’ moeder en halfzus te gaan wonen. In de serie spelen mee: Jasmine Cephas Jones als “Ashley”; Benjamin Turner als “Earl,” die net uit de gevangenis komt, een enkelband draagt en gewoon de tijd probeert te vullen en zich gedeisd te houden; Candace Nicholas-Lippman als “Janelle,” Ashley’s goede vriendin die net terug is gekeerd naar de buurt na vele jaren in Bali te hebben doorgebracht; Jaylen Barron als “Trish,” Miles’ halfzus, Atticus Woodward als “Sean,” Ashley en Miles’ lieve, slimme en energieke zoon; Helen Hunt als “Rainey,” Miles’ moeder met sterke meningen; en Rafael Casal die zijn rol als “Miles,” weer oppakt, Ashley’s trouwe partner en vader van hun zoon.

Show more Show less

Acteurs:

Jasmine Cephas Jones, Benjamin Earl Turner, Atticus Woodward, Jaylen Barron, Candace Nicholas-Lippman, Helen Hunt

Rating:

16+

Regisseurs:

Rafael Casal

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905