Actors in season:

Ed Marinaro, Darin Brooks, Romanski, Alan Ritchson, Page Kennedy, Frankie Shaw, Bill Romanowski

Directors of season:

Lev L. Spiro, Brian Robbins

Seizoen 2

01
Blue Mountain State - The Controversy
Aflevering 1: The Controversy

Als reactie op het slechte vorige seizoen, brengt Coach Daniels een nieuwe ster-QB in het team die een ongeleid projectiel blijkt te zijn, hij neemt Alex mee op een gevaarlijk avontuur. Sammy's zus, M...

Lees meer
02
Blue Mountain State - The Fingering
Aflevering 2: The Fingering

Na te zijn aangerand in een ophoping tijdens de training, wil Thad uitzoeken wie de dader was. Elke teamgenoot heeft een andere versie van het verhaal die de volgende versie tegenspreekt.

Lees meer
03
Blue Mountain State - Born Again
Aflevering 3: Born Again

Het team wordt celibatair om hun prestaties op het veld te verbeteren, maar dit loopt mis wanneer Mary Jo uit frustratie het team gek maakt.

Lees meer
04
Blue Mountain State - Pay for Play
Aflevering 4: Pay for Play

Het team neemt steeds grotere cadeaus aan impresario's, terwijl Coach Daniels eronderuit probeert te komen om tegen de vervelende, Rudy-achtige zoon van een geldschieter te moeten spelen.

Lees meer
05
Blue Mountain State - Pregnant
Aflevering 5: Pregnant

Alex, Thad en Radon ontvangen een bericht van een onbekende vrouw. Sammy moet beslissen of hij tegen een prijs bij een meisje blijft dat veel te knap voor hem is, of dat hij weer vrijgezel wordt terwi...

Lees meer
06
Blue Mountain State - Nerds
Aflevering 6: Nerds

De campusnerds komen in opstand waardoor de sporters op academisch niveau niet kunnen functioneren en waardoor Sammy een identiteitscrisis krijgt.

Lees meer
07
Blue Mountain State - Debra
Aflevering 7: Debra

Alex gaat naar bed met de ex van Coach Daniels en wordt een pion in hun bittere relatie, terwijl Sammy moeite heeft om Mary Jo's fascinatie voor een gitaarspelende hartenbreker te eindigen.

Lees meer
08
Blue Mountain State - Vision Quest
Aflevering 8: Vision Quest

Als de campus wordt ontruimd, gaat Thad op een spirituele zoektocht om te beslissen of hij op BMS blijft of professioneel gaat spelen.

Lees meer
09
Blue Mountain State - The Badger
Aflevering 9: The Badger

Tijdens het rivaliteitsweekend ontsnapt de mascotte van Overland. Alex en Thad gaan ernaar op zoek, zodat Alex naar een tailgate kan en Thad z'n ballen op kan eten.

Lees meer
10
Blue Mountain State - Hockey
Aflevering 10: Hockey

Alex besluit dat reservekeeper worden voor het ijshockeyteam van BMS de perfecte manier is om de conditievereisten te vermijden en Radon volgt al snel. Ondertussen wordt Mary Jo Thads persoonlijke che...

Lees meer
11
Blue Mountain State - Drunk Tank
Aflevering 11: Drunk Tank

Alex en zijn teamgenoten belanden dronken in de cel, waar ze moeten blijven tot ze 6 promille kunnen blazen. Sammy probeert dronken genoeg te worden zodat hij ook naar binnen mag en ze van binnenuit k...

Lees meer
12
Blue Mountain State - Trap Game
Aflevering 12: Trap Game

Het team is één wedstrijd verwijderd van een ongeslagen seizoen als Radon wordt getackeld door Thad tijdens een training, waardoor hij geen zelfvertrouwen meer heeft en niet mee kan spelen. Daniels kr...

Lees meer
13
Blue Mountain State - Riot
Aflevering 13: Riot

Als er een rel ontstaat op de campus als het team weer wint, moeten Alex en de spelers de uitzinnige campus oversteken naar het Goat House om Sammy te redden uit handen van woeste fans.

Lees meer

Over de serie

Genres: Sport Komedie
Jaar: 2010
LIONSGATE+
Blue Mountain State

Beschrijving:

Op Blue Mountain State zijn de voordelen van het spelen in een van de meest succesvolle football-programma's van het land te goed om te laten schieten. Mooie meisjes, beroemdheid op de hele campus en wilde drankfeesten maken het studentenleven de droom van een jonge man. De nieuwe eerstejaarsspelers van dit beruchte team zullen snel te maken krijgen met de extreme mee- en tegenvallers voor de uitverkorenen. Gezien hun streken draait het eerder om een wilde studententijd dan het succes van het team.

Acteurs:

Ed Marinaro, Darin Brooks, Romanski, Sam Jones III, Gabrielle Dennis, Alan Ritchson

Rating:

16+

Regisseurs:

Brian Robbins

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905