Aflevering 3: Hou van iedereen, vertrouw er maar weinig

Beschrijving van de aflevering:

Meech en Terry zetten een undercoveroperatie op met een foodtruck om drugs aan fabrieksarbeiders te verkopen, terwijl rechercheur Lopez een moord onderzoekt in het hart van de drugsoorlog in de stad.

Actors in episode:

Russell Hornsby, Da'Vinchi, Michole Briana White, Eric Kofi Abrefa, Demetrius Flenory Jr., Jasun Jabbar Wardlaw Jr., Shondalia White

Directors of episode:

Randy Huggins

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
BMF

Beschrijving:

"BMF" is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van twee broers, Demetrius "Big Meech" Flenory (Demetrius Flenory, Jr.) en Terry "Southwest T" Flenory (Da'Vinchi), uit de straten van zuidwest Detroit in de eind jaren tachtig. Ze bouwen de beroemste drugshandelorganisatie in de VS uit, bekend als "Black Mafia Family". Deze serie volgt het leven van de broers, hun familiedynamiek en hun relatie met de gemeenschap op een authentieke manier die hun opvoeding in een tradioneel gezin benadrukt. Hun ouders Charles Flenory (Russell Hornsby) en Lucille Flenory (Michole Briana White), net als hun geestelijk adviseur, Pastor Swift (Snoop Dogg), oefenen druk uit op de broers om een formele opleiding te volgen. De spanning tussen Meech en Terry's familie en hun criminele familie die ze hebben gevormd om zelf aan de armoede te ontsnappen, creëert een innerlijk conflict terwijl de broers de steeds ongrijpbare Amerikaanse droom nastreven.

Show more Show less

Acteurs:

Russell Hornsby, Da'Vinchi, Michole Briana White, Eric Kofi Abrefa, Demetrius Flenory Jr.

Rating:

16+

Regisseurs:

Randy Huggins

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905