Seizoen 5

01
Bubble Guppies - Het nieuwe guppy!
Aflevering 1: Het nieuwe guppy!

De Bubble Guppies moeten het in deze aflevering opnemen tegen een gemene zeeheks die de zeven juwelen van de oceaan willen stelen, om zo heerser van de zee te worden. De guppies worden gered vanuit on...

Lees meer
03
Bubble Guppies - Geheim Agent Nonny!
Aflevering 3: Geheim Agent Nonny!

Nonny is jarig en de Guppies willen een verrassingsfeestje voor hem organiseren. Dus sturen ze hem op een geheime missie als Geheim Agent Nonny.

Lees meer
04
Bubble Guppies - Vrolijk, Verdrietig en Nukkig
Aflevering 4: Vrolijk, Verdrietig en Nukkig

Vandaag leren de visjes alles over gevoelens. Hoe je die uitdrukt met je gezicht en hoe je erover praat.

Lees meer
05
Bubble Guppies - Zeebewaking!
Aflevering 5: Zeebewaking!

De guppies leren alles over het weer en dat komt goed van pas als ze een piraat moeten tegenhouden die de tropische gebieden onder een laag sneeuw wil bedekken.

Lees meer
06
Bubble Guppies - Steengoed
Aflevering 6: Steengoed

De guppies leren alles over stenen. Als Goby en Gil in het stenen tijdperk een bijzondere steen gaan zoeken, moeten ze oppassen voor dinosaurussen en vulkanen.

Lees meer
07
Bubble Guppies - Verhaal met een Staartje
Aflevering 7: Verhaal met een Staartje

De guppies zijn dol op huisdieren, maar ze kunnen niet kiezen tussen katten en honden.

Lees meer
08
Bubble Guppies - Draken en Rozen
Aflevering 8: Draken en Rozen

De Guppies leren dat het goed is om nieuwsgierig te zijn: als je iets een beetje eng vindt, helpt het vaak als je er meer over weet. Dat ontdekt ook koning Goby van het Rozenkoninkrijk als er een draa...

Lees meer
09
Bubble Guppies - Geest uit de Bubbel!
Aflevering 9: Geest uit de Bubbel!

Meneer Zeebaars laat de guppies mooie edelstenen zien. Die zijn heel kostbaar, maar een geest uit een lamp leert hen dat sommige dingen nóg meer waard zijn.

Lees meer
10
Bubble Guppies - Een Verschil van Dag en Nacht
Aflevering 10: Een Verschil van Dag en Nacht

Meneer Zeebaars stelt de guppies voor aan zijn schaduw. Zo leren ze over licht en donker en dag en nacht. Als de filmavond in het water dreigt te vallen grote koningin Molly een zonsverduistering om t...

Lees meer
11
Bubble Guppies - Het Sneeuwteam Komt Je Redden
Aflevering 11: Het Sneeuwteam Komt Je Redden

De guppies leren over de verschillende vormen van water: water, ijs en sneeuw. Als in de bergen slaapzakken verdwijnen en vreemde geluiden worden gehoord, moet het Sneeuwteam op onderzoek uit gaan.

Lees meer
12
Bubble Guppies - Ninjaseizoen
Aflevering 12: Ninjaseizoen

De guppies leren over de verschillende seizoenen. Als Gil in het oude Japan graag ninja wil worden, moet hij veel seizoenen geduld hebben.

Lees meer
14
Bubble Guppies - De Superslordige Titanen
Aflevering 14: De Superslordige Titanen

De superslordige titanen gooien hun speelgoed overal neer en willen niet opruimen. Daardoor raken de geitenhoeders onder aan hun berg bedolven onder de rommel. Ze moeten een list verzinnen om de titan...

Lees meer
15
Bubble Guppies - De Guppies Redden het Kerstfeest!
Aflevering 15: De Guppies Redden het Kerstfeest!

Op Kerstavond vinden Molly en Gil de verloren lijst van de Kerstman. Zonder die lijst kan hij geen cadeautjes bezorgen.

Lees meer
16
Bubble Guppies - Hagedissen
Aflevering 16: Hagedissen

Oona en Zooli zijn dierenzoekers, maar ze hebben weinig te doen. Tot er een draak kwijtraakt. Maar draken bestaan toch niet? Het blijkt dan ook geen draak te zijn, maar de grootste hagedis ter wereld.

Lees meer
17
Bubble Guppies - Reis door het Regenwoud
Aflevering 17: Reis door het Regenwoud

In het regenwoud regent het vaak en dus proberen parapluverkopers Molly en Gil daar hun paraplu's te verkopen. Maar de apen in het regenwoud gaan er met de paraplu's vandoor! De guppies moeten veel le...

Lees meer
18
Bubble Guppies - Alison in Wonderland!
Aflevering 18: Alison in Wonderland!

Het is Vriendschapsdag en postbode Molly bezorgt bij iedereen vriendschapskaarten. Maar een van de kaarten moet naar Wonderland en daar blijkt Vriendschapsdag verboden te zijn. Molly vindt dat niet go...

Lees meer
19
Bubble Guppies - Smaakmaatjes!
Aflevering 19: Smaakmaatjes!

Molly en Gil hebben een rijdende keuken waarmee ze lekker eten verkopen, maar in Flauwstad is lekker eten verboden, omdat de Baron niets wil proberen wat hij niet kent.

Lees meer
20
Bubble Guppies - Mistmonster!
Aflevering 20: Mistmonster!

Vuurtorenwachter Deema zorgt er altijd voor dat kapitein Molly veilig varen als het mistig is, maar plotseling duikt het Mistmonster op dat steeds de lamp van de vuurtoren uitblaast.

Lees meer
22
Bubble Guppies - Een Bende Smeerkevers
Aflevering 22: Een Bende Smeerkevers

Het ruimteschip van kapitein Deema ruimt overal in de ruimte afval op om te recyclen, maar als Vizier Rik aan boord komt met zijn smeerkevers, wordt het zo'n bende dat het ruimteschip dreigt neer te s...

Lees meer
24
Bubble Guppies - Haast Je naar de Oase
Aflevering 24: Haast Je naar de Oase

Molly en Gil zijn ijsverkopers. Ze moeten ijs bezorgen in de oase, maar daarvoor moeten ze dwars door de hete woestijn, waar ze ook nog achternagezeten worden door een bende ratelslangen.

Lees meer
25
Bubble Guppies - Ontsnapping van Vulkaaneiland!
Aflevering 25: Ontsnapping van Vulkaaneiland!

Kapitein Molly en eerste matroos Gil lijden schipbreuk op Vulkaaneiland, net als surfers Oona en Goby en piraat Deema. En allemaal kunnen ze niet meer weg doordat de vulkaan alles steelt wat drijft.

Lees meer

Over de serie

Genres: Animatie
Jaar: 2019
Nickelodeon
Bubble Guppies

Beschrijving:

Ga mee naar de wonderlijke onderwaterwereld van de 'Bubble Guppies'! Deze nieuwsgierige aagjes maken de mooiste en meest leerzame avonturen mee in hun onderwaterschool in de fictieve stad Bubbletucky.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905