Aflevering 27: VW Corrado

Beschrijving van de aflevering:

Tim en Fuzz gaan naar Huddersfield om een aftandse VW Corrado uit 1992 te redden - een Duitse coupé die ooit een van de snelste kleine gezinsauto's op de weg was. De auto is van Ashley, een door de wol geverfde autoliefhebber die zelfs zijn achternaam veranderde om bij zijn auto te passen. Helaas is zijn geliefde auto door zijn slechte gezondheid jarenlang weggerot onder een hoes. Nu hoopt zijn vrouw Kristina dat de Car SOS-jongens wat geluk in het leven van haar man kunnen brengen in de vorm van een volledig gerestaureerde Corrado.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Auto's & Motors
National Geographic
Car S.o.s

Beschrijving:

Fuzz en Tim zijn terug in een nieuw seizoen waarin ze dromen over klassieke auto's laten uitkomen. Ze trotseren hun ergste nachtmerries en restaureren enkele van de meest afgeleefde auto's.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905