Aflevering 28: Opel Manta GTE

Beschrijving van de aflevering:

Tim en Fuzz gaan naar Rochdale om een zeldzame Duitse klassieker uit de jaren 80 te redden - een Opel Manta GTE. De auto is van de voormalige amateur-rallyrijder Alan, die zoveel van zijn Manta hield dat hij er geen afstand van kon doen, zelfs niet toen hij van de weg raakte. Door zijn slechte gezondheid en het verlies van zijn vrouw is Alan in de loop der jaren een beetje een kluizenaar geworden. Nu hopen zijn familie en vrienden dat de Car SOS-behandeling net datgene is wat Alan uit zijn schulp kan halen.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Auto's & Motors
National Geographic
Car S.o.s

Beschrijving:

Fuzz en Tim zijn terug in een nieuw seizoen waarin ze dromen over klassieke auto's laten uitkomen. Ze trotseren hun ergste nachtmerries en restaureren enkele van de meest afgeleefde auto's.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905