Aflevering 24: Vauxhall Cavalier Turbo

Beschrijving van de aflevering:

Tim en Fuzz beginnen aan hun 100e auto - een MGB uit 1978, die ook hun eerste elektrische ombouw wordt. De auto was vroeger eigendom van familieman Jeff, die helaas is overleden. Hij liet het onvoltooide MG-project na aan zijn dochter Caroline, die haar vader beloofde dat ze de restauratie van zijn auto zou voltooien. De jongens beginnen aan een van hun meest betekenisvolle renovaties tot nu toe om Caroline te helpen de laatste wens van haar vader in vervulling te laten gaan.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Auto's & Motors
Jaar: 2018
CAR S.O.S

Beschrijving:

Fuzz en Tim zijn terug in een nieuw seizoen waarin ze dromen over klassieke auto's laten uitkomen. Ze trotseren hun ergste nachtmerries en restaureren enkele van de meest afgeleefde auto's.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905