Seizoen 1

01
Cesar Millan: Better Human Better Dog 2 - Big Dog Energy
Aflevering 1: Big Dog Energy

Cesar gaat aan de slag met twee baasjes die moeite hebben hun agressieve honden onder controle te houden. Daarna gaat hij naar twee dominante dobermanns die voor een onveilige situatie zorgen.

Lees meer
02
Cesar Millan: Better Human Better Dog 2 - Quirky Canines
Aflevering 2: Quirky Canines

Cesar heeft z’n handen vol aan drie honden die het leven van hun baasjes zuur maken: een eigenaardige pitbull, een incontinente Duitse herder en een schnauzer met verlatingsangst.

Lees meer
03
Cesar Millan: Better Human Better Dog 2 - Don't Bite My Baby
Aflevering 3: Don't Bite My Baby

Door het overbezorgde gedrag van de baasjes reageert een chihuahua defensief. Cesar helpt ook een corgi die al dertig keer heeft gebeten, om het voor te zijn dat hij ook de pasgeboren baby bijt.

Lees meer
04
Cesar Millan: Better Human Better Dog 2 - Double-Double Trouble
Aflevering 4: Double-Double Trouble

Cesar voedt twee naakthonden opnieuw op zodat hun baasje in het huis kan blijven wonen, en leert daarna een labrador en een golden retriever wat grenzen zijn en hoe ze een beter roedel kunnen vormen.

Lees meer
05
Cesar Millan: Better Human Better Dog 2 - Family Dog Dilemmas
Aflevering 5: Family Dog Dilemmas

Cesar gaat aan de slag met een hulphond met een lastige superkracht, een husky die vaak de benen neemt en twee agressieve honden wiens trekgedrag voor gevaarlijke situaties zorgt.

Lees meer
06
Cesar Millan: Better Human Better Dog 2 - Fearful to Fearless
Aflevering 6: Fearful to Fearless

Eerst komt er een pitbull die wegens agressief gedrag al tien jaar in de achtertuin zit en daarna een zwarte labrador die tegen alles en iedereen opspringt.

Lees meer

Over de serie

National Geographic
Cesar Millan: Better Human Better Dog 2

Beschrijving:

Cesar gaat weer aan de slag met radeloze gezinnen die tot het uiterste worden gedreven door hun onhandelbare viervoeters. Ze krijgen nieuwe technieken aangeleerd om de vrede in huis te herstellen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905