Seizoen 1

01
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Jurassic Pack: Part 1
Aflevering 1: Jurassic Pack: Part 1

Cesar helpt Suzy, een emotioneel uitgeput baasje dat wanhopig op zoek is naar hulp met haar drie oncontroleerbare honden.

Lees meer
02
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Jurassic Pack: Part 2
Aflevering 2: Jurassic Pack: Part 2

Cesar blijft werken met Suzy, een emotioneel uitgeput baasje, en haar oerroedel van drie honden, die haar leven hebben verwoest. Suzy scheidt de roedel en neemt Kaine mee naar huis om aan haar eigen h...

Lees meer
03
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Pack to the Future
Aflevering 3: Pack to the Future

Cesar helpt een overprikkelde en af en toe agressieve Australische herder genaamd Storm, wiens verlammende gedragsproblemen mogelijk veroorzaakt worden door haar nerveuze baasje. Later bezoekt hij een...

Lees meer
04
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Fighting Fear
Aflevering 4: Fighting Fear

Cesar helpt een uitgeput baasje wiens beagle agressief werd nadat zijn broer door een andere hond werd gedood. Ondertussen weigert een geredde Mechelaar, die aan een paal was vastgebonden, het huis te...

Lees meer
05
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - In Sickness & Health
Aflevering 5: In Sickness & Health

Cesar probeert een baasje te helpen om met z'n pitbull om te gaan die agressief was geworden. Later helpt hij een Franse buldog die afval eet, wat tot forse dierenartsrekeningen heeft geleid.

Lees meer
06
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Barking Mad
Aflevering 6: Barking Mad

Cesar ontmoet een opgewonden pitbull die een gevaar dreigt te worden voor de jonge dochter van het gezin. Later helpt hij het wanhopige baasje van een teckel die enorm blaft.

Lees meer
07
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Ruff-Housing
Aflevering 7: Ruff-Housing

Een Duitse herder met agressief gedrag is te veel geworden voor zijn baasjes. Het gedrag van de hond verergert als hij met de zoon speelt, dus Cesar moet snel handelen voordat hij gewond raakt.

Lees meer
08
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Fighting Spirit
Aflevering 8: Fighting Spirit

Cesar ontmoet de wanhopige baasjes van een Maltipoo-kruising met woedeuitbarstingen. Er is een nieuwe baby in huis, dus Cesar moet snel ingrijpen en het vertrouwen en de veiligheid herstellen.

Lees meer
09
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Bite Club
Aflevering 9: Bite Club

César helpt een agressieve bordercolliemix die haar gefrustreerde baasjes in isolement houdt, en een chihuahuamix die agressief haar voer verdedigt en letterlijk de hand die haar voedt bijt.

Lees meer
10
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Who's Afraid of the Bark?
Aflevering 10: Who's Afraid of the Bark?

César helpt twee chihuahuamixes die om de haverklap oorverdovend beginnen te keffen. En later ontmoet hij een territoriale Duitse herder die niemand in zijn huis laat binnenkomen.

Lees meer
11
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Giving Pack
Aflevering 11: Giving Pack

César helpt twee zussen die bang zijn voor hun twee vijandige schnauzers. Hun zieke vader moet binnenkort onder het mes en ze zijn bang dat de felle honden zijn herstel niet zullen bespoedigen.

Lees meer
12
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3 - Won't You Bite My Neighbor?
Aflevering 12: Won't You Bite My Neighbor?

César ontmoet een bostonterriër die keer op keer de hond van de buren aanvliegt. En Malinda is bang dat ze haar honden kan kwijtraken omdat de dierenpolitie ze als agressief bestempelt.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2021
National Geographic
CESAR MILLAN: BETTER HUMAN, BETTER DOG 3

Beschrijving:

In sommige van zijn moeilijkste gevallen tot nu toe leert César Millán overweldigde baasjes hoe ze een betere band met hun probleemhonden kunnen krijgen om hun gedrag te verbeteren

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905