Over de serie

Jaar: 2010
Charlie St. Cloud

Beschrijving:

Charlie St. Cloud (Zac Efron) is een jongeman die leeft in de verleden tijd. Achtervolgd door een familiedrama dat hem vastkluistert aan zijn geboortedorp, heeft hij al zijn dromen opgegeven. Maar wanneer zijn oude klasgenote Tess (Amanda Crew) plotseling weer voor hem staat, doet het vooruitzicht op een nieuwe liefde Charlie helemaal opbloeien. Toch wordt hij nog steeds verscheurd tussen de belofte die hij ooit aan zijn broer deed en de lokroep van zijn hart. Kan Charlie de moed opbrengen om het verleden achter zich te laten en te kiezen voor Tess, voor het te laat is? Een verhaal over hoop en liefde, gebaseerd op de bejubelde bestseller, met Oscar®winnares Kim Basinger* en Ray Liotta in een bijrol.

Show more Show less

Acteurs:

Zac Efron, Amanda Crew, Donal Logue, Charlie Tahan, Ray Liotta, Kim Basinger, Augustus Prew, Dave Franco, Matt Ward, Miles Chalmers, Jesse Wheeler, Desiree Zurowski, Adrian Hough, Jill Teed, Tegan Moss

Show more Show less

Rating:

Regisseurs:

Burr Steers, Marc Platt

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast