Over de film

Jaar: 1997
LIONSGATE+
Cube

Beschrijving:

Zes vreemden van elkaar (een student, een ex-gevangene, een ingenieur, een sociaalwerker, een agent en een geestelijk gehandicapt persoon) worden wakker in een ogenschijnlijk oneindig doolhof met aangrenzende kubusvormige kamers, gewapend met dodelijke booby traps. Zonder eten of water hebben ze slechts een paar dagen om te overleven. Niemand weet waarom ze gevangen zitten, maar al snel ontdekken ze dat ieder een bepaalde vaardigheid bevat die kan bijdragen aan hun ontsnapping. Als ze samenwerken om zichzelf te bevrijden uit hun claustrofobische cel, wordt er een ding pijnlijk duidelijk – tenzij ze leren samenwerken om de geheimen van deze dodelijk valstrik op te lossen, heeft geen van hen lang te leven.

Show more Show less

Acteurs:

Maurice Dean Wint, Nicole de Boer, Nicky Guadagni, David Hewlett, Wayne Robson, Andrew Miller, Julian Richings

Rating:

16+

Regisseurs:

Vincenzo Natali, Colin Brunton

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905