Over de film

STARZPLAY
Dirty 30

Beschrijving:

Vriendinnen voor het leven Kate (Mamrie Hart), Evie (Grace Helbig) en Charlie (Hannah Hart) zitten in een sleur. Op de vooravond van Kates 30ste verjaardag gaat Kate ermee akkoord dat Evie en Charlie een feestje voor haar organiseren. Maar wat een eenvoudige viering had moeten zijn, wordt een wild wie-is-wie uit het verleden en het heden en alles loopt snel uit de hand.

Acteurs:

Mamrie Hart, Grace Helbig, Hannah Hart, Matthew Dellapina, Anna Akana, Adam Lustick, Annie Sertich, Timothy Ryan Cole

Rating:

Regisseurs:

Andrew Bush, Michael Goldfine

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast